fbpx

NBA zvezdnik Derrick Rose z novo linijo košarkarskih copat

Addidas D Rose 4

Ključni igralec moštva Chicago Bulls Derrick Rose se je poškodbi kolena po 17 mesecih vrnil na parket, pripravljen na nove zmage v ligi NBA.

Derrickovo vrnitev je športni opremljevalec Addidas pospremil z novimi košarkarskimi copati D Rose 4. Slednje  zaznamuje edinstven in personaliziran dizajn, ki pooseblja Derrickovo osebnost tako na parketu kot tudi izven igrišča. Sprednji in zadnji del copata sta na gležnju ločena z drzno linijo, ki ponazorjena dvojnost Derrickove osebnosti. Z uporabo vzdržljivih materialov ter inovativne tehnologije je peta zasnovana tako, da poudari in izboljša Derrickov eksploziven ter napadalen slog igre. Sprednji del čevlja je prav tako izdelan iz vrhunskih materialov, odlikujeta pa ga tudi moden in prečiščen dizajn.

Sicer pa v najnovejši kolekciji najdemo še vrhunske športne jope in hlače iz flisa, kratke majice in hlače, kape ter nogavice, primerne za poljubno kombiniranje z vsemi barvnimi različicami copata.

Dodatne Informacije

Več informacij na:
www.addidas.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!