Foto: Alexandra Maria/Pexels

Ne moreš se je znebiti: slaba navada, ki ovira tvoj astrološki znak

Zadnjič posodobljeno: :

Kdo rešuje težave z nakupovanjem in kdo vztraja pri slabih odločitvah?

Vsako astrološki znak ima zanj značilno slabo navado, navado, ki mu vedno znova povzroča težave ali slabo vpliva na komunikacijo z drugimi ljudmi. Šele ko jih spoznamo, se jih lahko znebimo in gremo naprej.

Oven – vztraja pri slabih odločitvah

Ovni so kompulzivni in se na situacijo odzovejo takoj, brez čakanja. Oven bi raje sprejel slabo odločitev kot nobene, vendar je težava v tem, da potem trmasto vztraja pri njej in ne prizna, da je zanj dejansko slaba. Ima namreč potrebo, da se za vsako ceno premika naprej in ne mara stagnirati. Včasih bi bilo bolje, da ostane na mestu, namesto da gre v napačno smer.

Bik – v svoje življenje težko spušča nove ljudi

Po mnenju astrologov je bik astrološko znamenje, ki se najtežje spopada s kakršnimi koli spremembami. To velja tudi za širjenje kroga prijateljev. Biki imajo svoj krog ljudi, v katerega je težko pustiti nekoga novega, vendar ne zato, ker jih novi ljudje ne zanimajo, temveč zato, ker so vajeni svoje ekipe in ne marajo “eksperimentiranja”. Vendar pa si na ta način odvzamejo čudovite izkušnje in obogatitev zasebnega življenja.

Dvojčka – ne skrbi za svoj urnik

Pripadniki tega znamenja imajo bogato družabno življenje ter veliko potrebo po druženju s prijatelji in sodelavci. Nikoli ne zavrnejo vabila na kavo. Glede na to, da so lahko po naravi zelo neorganizirani in pozabijo na dogovore, ki jih že imajo, je to na koncu slaba kombinacija. “A sva se dogovorila za danes? Oprosti, pozabil sem! Pridem čim prej,” so stavki, ki jih verjetno pogosto slišite od dvojčkov.

via GIPHY

Rak – noče iz svoje cone udobja

Nobeno astrološko znamenje ne ljubi svojega doma tako, kot ga ljubi rak. Všeč mu je do te mere, da bo na vsak vaš predlog za izlet kontriral s predlogom, da raje pridete k njemu domov, kjer lahko skupaj ležita na kavču. Takoj, ko mora stopiti iz svoje cone udobja ali preživeti preveč časa stran od varnosti lastnega doma, postane zelo živčen.

Lev – težave poskuša rešiti z zapravljanjem denarja

Vsako večjo (in manjšo) življenjsko spremembo levov spremlja nakupovanje. Ne glede na to, ali bodo trpeli zaradi nedavnega razpada zveze, ali pa so dali odpoved v službi – levi si bodo takoj privoščili nakupovanje, da bodo misli čim prej odtavale drugam. Vendar čustev ni mogoče kar tako prezreti in verjemite nam, da se bodo pojavila na površju ne glede na to, koliko lepih novih stvari si kupite.

Devica – po nepotrebnem je kritična do vseh

Visoko zastavljeni standardi so ena od značilnosti tega astrološkega znamenja. Devica letvico vedno dvigne zelo visoko, četudi ve, da je sama ne more doseči, bo še vedno neutrudno poskušala. Najprej je kritična do sebe, nato do vseh ostalih. Pozablja, da lahko ljudi zlahka prizadene in vpliva na upadanje njihove samozavesti.

via GIPHY

Tehtnica – izgine, ko se pojavijo težave

Očarljive tehtnice so kraljice diplomatske komunikacije, a ko zaznajo, da bi se lahko težava, s katero so se srečale, stopnjevala, se umaknejo in izginejo. Pozabljajo, da lahko reševanje nesporazumov dejansko vodi do boljše dinamike v odnosu z drugo osebo in do izgradnje zaupanja.

Škorpijon – napada, ko se počuti negotovo

Natančneje – omogoča, da prevlada lastna negotovost. Škorpijoni lahko preprosto potegavščino velikokrat razumejo kot napad in zato pičijo bolj, kot bi bilo to treba. Škorpijoni bi morali bolj verjeti v dobre namere in manj časa namenjati razmišljanju o najslabšem možnem izidu.

Strelec – ne prizna, da se moti

Nihče ni imun na napake, niti strelci, čeprav zelo težko priznajo, da se motijo. Svoja postopanja bodo branili do izčrpanosti in poskušali najti izgovor, kar je v veliki meri rezultat njihove tekmovalnosti. Ko gre za njim ljube ljudi, bo bolje, da se opravičijo, kot da jih izgubijo samo zato, ker ne morejo prenesti poraza.

via GIPHY

Kozorog – kralj godrjanja

Tudi v priložnostnih situacijah se kozorog ne bo preveč sprostil, saj mu je resnično všeč njegova podoba resne osebe. Nekateri si bodo to napačno razlagali kot aroganco, vendar so kozorogi pravzaprav le nekoliko godrnjavi ter radi zamerijo in najdejo pripombe za vse.

Vodnar – namerno preizkuša ljudi

Vodnarji ne izgubljajo časa, ko nekoga spoznajo. Takoj želijo vedeti, ali jim bo lahko človek pariral, zato ga preizkusijo na vse možne načine. Namenoma se bodo z njim spustili v kočljivo debato, da bi videli reakcijo. Njihovi nameni niso slabi, vendar ne smejo pozabiti, da niso vsi kar takoj tako pogumni in sproščeni, kot so na primer oni, in mnogi rabijo veliko več časa za iskreno komunikacijo.

Ribi – ne more pozabiti preteklosti

Ko riba reče, da bo nekoga ljubila za vedno, ji verjemite. Ti romantični sanjači vas po razpadu zveze ne bodo pozabili, v svojem srcu bodo našli prostor za vas. Ribe preprosto ne morejo pozabiti preteklosti in ravno to jih pogosto zadržuje v življenju. Namesto da bi se pogumno veselili nečesa boljšega, se zataknejo v preteklosti.

via GIPHY

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Ženske, rojene v teh treh astroloških znamenjih, si najtežje ustvarijo dolgoročno razmerje!