fbpx

Neiman Marcus je izdal najboljši vodič po darilih za najbogatejše in bolela vas bo glava

Večmilijonski božični seznam podjetja Neiman Marcus, ki svoje izdelke dostavlja tudi v Slovenijo, se je vrnil in tokrat je ekstravagantnejši kot kadarkoli prej. Na njem so se namreč znašla neverjetna darila, ki si jih lahko privoščijo le najbogatejši, in tukaj so darila, zaradi katerih vas bo bolela glava.

Neiman Marcus je izdal svoj božični katalog Christmas Book 2018, kjer so vsako leto izbrana in predlagana darila iz luksuzne veleblagovnice. Ena glavnih značilnosti tega kataloga je kategorija Fantasy Gift, kjer lahko milijarderji, ki tako ali tako že imajo vse, izberejo edinstvene luksuzne predmete, pakete potovanj in izkušenj, ki seveda stanejo več tisoč ameriških dolarjev oziroma več milijonov ameriških dolarjev.

Neiman Marcus ob vsej dekadenci skrbno poudarja svoja filantropska prizadevanja. Med 10 in 50 tisoč dolarjev od vsakega nakupa daril iz kategorije Fantasy Gift se namreč podari fundaciji The Heart of Neiman Marcus Foundation, ki financira umetniške programe po ZDA.

Živalska skulptura Bjorna Okholma Skaarupa
Cena: od 200 tisoč ameriških dolarjev (preračunano od okoli 177 tisoč evrov)

Mednarodno priznani umetnik Bjorn Okholm Skaarup, čigar dela lahko najdete v Lincolnovem centru v New Yorku, bo iz brona naredil skulpturo vašega hišnega ljubljenčka ali vaše najljubše živali. Leteli boste v Firence, kjer boste čas preživeli s kiparjem v njegovi livarni, si ogledali njegova najbolj znana dela in se pogovorili o podrobnostih vaše nove skulpture.
neimanmarcus.com

Dve najboljši hiški zanjo in zanj
Cena: 250 tisoč ameriških dolarjev vsaka (preračunano okoli 220 tisoč evrov vsaka)

Najboljši hiški sta dve manjši zatočišči, ki ju bodo naredili pri Studiu Shhed v sodelovanju s Christino Simon iz Mark Ashby Designa. To bosta hišici Virtue in hišica The Vice. Virtue bo imela belo zunanjost in prostor za čas s samim sabo, za čas za razmišljanje, meditacijo in razvajanje. The Vice bo imela črno zunanjost, v notranjosti bodo cigare in humidor (Cornelius & Anthony), kozarci za koktajle, vinilne plošče in še in še.
neimanmarcus.com

Sodelovanje s kostumografinjo Colleen Antwood pri edinstvenem kostumu, ki ga je navdihnil film Magične živali: Grindelwaldova hudodelstva.
Cena: 300 tisoč ameriških dolarjev (preračunano okoli 265 tisoč evrov)

Preživite dan s kostumografinjo Colleen Antwood, ki vam bo naredila edinstveno obleko. Paket vključuje kosilo in zasnovo obleke, pomerjanje in priložnos za fotografiranje, ki bo večni spomin na izkušnjo. Prav tako boste prejeli plakat filma Magične živali: Grindelwaldova hudodelstva, na katerem bodo avtogrami, čarobne palice iz The Noble Collection in zbirko treh knjig Magične živali.
neimanmarcus.com

Postanite tajni agent
Cena: 315 tisoč ameriških dolarjev (preračunano okoli 277 tisoč evrov)

Vi in trije prijatelji boste z zasebnim letalom leteli v Las Vegas na tridnevno doživetje, ki ga organizira The Invictus Experience. Ko boste pristali v Las Vegasu, vas bo pozdravil moški v smokingu, ki vam bo predal kuverto z dodeljeno misijo. Na dogodivščini vas bodo spremljali padalci, bojni potapljači, izvidniška mornarica in drugi, ki bodo skrbeli, da bo misija, med katero boste skakali iz letala in dirkali v superšportnikih, tudi zaključena. V paket je vključena večerja in prenočišče v hotelu Waldorf Astoria Las Vegas.
neimanmarcus.com

Sladka ploščica po meri in milijon sladkarij Sugarfina
Cena: 325 tisoč ameriških dolarjev (preračunano okoli 287 tisoč evrov)

Vi in trije gosti boste  v prvem razredu leteli na italijansko riviero, bivali v hotelu Belmond Splendido in uživali v pogledu na Cinque Terre, ko se boste vozili do tovarne Sugarfina v Genovi. Dan boste preživeli z ustanovitelji Sugarfine Rosie O’Neil in Joshom Resnickom, si ogledali tovarno in imeli priložnost ustvariti sladkarije po meri. Po končanem potovanju boste tri leta na dom prejemali sladkarije Sugarfina. V vašem domu bo nameščena stena za sladkarije, kjer jih boste lahko shranjevali.
neimanmarcus.com

Doživite vse štiri najpomembnješe teniške turnirje (Grand Slam) kot VIP gost teniške igralke Sloane Stephens
Cena: 555 tisoč ameriških dolarjev (preračunano okoli 489 tisoč evrov)

Udeležite se vseh štirih teniških turnirjev in bodite goste teniške igralke Sloane Stephens, zmagovalke Odprtega prvenstva v ZDA 2017. Vi in vaš gost bosta preživela teden dni na vsakem turnirju, torej v Parizu, Londonu, New Yorku in v Melbournu. Sedeli boste v VIP loži s prijatelji in družino Sloane Stephens, bivali v hotelu, kjer so v času turnirja lahko samo tenisači, in pokukali v ozadje turnirja. Na vsakem tekmovanju boste imeli priložnost, da se za 45 minut v tenisu pomerite s Stephensonovo, domov pa se boste odpravili s podpisano teniško opremo in spominki.
neimanmarcus.com

Odkrijte Indijo, Nepal, Butan in Maldive
Cena: 630 tisoč ameriških dolarjev (preračunano okoli 555 tisoč evrov)

Doživite Indijo, Nepal, Butan in Maldive z agencijo Black Tomato. Spoznavali boste skrite točke Tadž Mahala, imeli zasebno safari turo, gledali sončni vzhod v baznem taboru na Mount Everestu in še bi lahko naštevali. Vi in trije gostje boste potovali z zasebnim letalom in prenočevali v hotelih s petimi zvezdicami, v šotorih po meri in v umaknjenih kočah.
neimanmarcus.com

23-metrska jahta Neiman Marcus Edition Serenity Solar Yacht
Cena: 7,1 milijon ameriških dolarjev (preračunano okoli 6,3 milijona evrov)

Jahta Neiman Marcus Edition Serenity Solar Yacht je dolga 23 metrov, kar jo uvršča na sam vrh največjih jaht na sončno energijo. Notranjost je zasnoval modni direktor pri Neiman Marcusu Ken Downing. Jahta ima 3 nivoje in štiri glavne kabine. Na njej je lahko do 12 ljudi, na voljo pa jim je popolnoma funkcionalna kuhinja, najsodobnejši glasbeni in zabavni sistem, satelitska televizija in Wi-Fi. Darilo med drugim zajema tudi nakupovanje v Neiman Marcusu.
neimanmarcus.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!