fbpx

Neustavljivo prrrivlačna DVF praznična kolekcija

Diane von Furstenberg v sodelovanju s Harley Viera-Newton piše edinstveno modno zgodbo, ki jo je navdihnila, ne boste verjeli, prava pravcata črna mačka.

Oglas posebne DVF praznične kolekcije nas popelje na moderni Zajtrk pri Tiffanyju z najnovejšo newyorško DJ zvezdo Harley Viera-Newton. Inspiracijo za slušalke s priloženim mp3 prrredvajalnikom, ki nudi 70 minut neprekinjene glasbe ter prrrfektno clutch torbico, okrašeno z zlatim vezenjem, je zanetila ravno Harleyjina ljuba mačka Marmite. Črna lepotica se pojavi tudi v oglasu, ko lahko skozi njene oči opazujemo očarljivo dogajanje na božični zabavi.

Mačke so že dolgo navdih v modni industriji, kot je na primer Lagerfeldova ljubljenka Choupette. Diane von Furstenberg pojasnjuje, da je nekaj skrivnostno seksi na mačkah, kar modne navdušence neustavljivo privlači. Sedaj je popolnoma jasno, zakaj se je tako težko upreti tudi novi DVF ♥ HVN kolekciji, ki že čaka na vaš ulov.

Dodatne Informacije

DVF ♥ HVN Circle Fetish Cat Clutch, 395 $
DVF ♥ HVN Cat Headphones, 95 $

Več informacij na:
www.dvf.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!