fbpx

Nič ni narobe, če si samska

Vsi si želimo popolnih partnerskih odnosov. Vendar, če želimo to doseči, moramo najprej ljubiti sebe.

Čeprav nas družbene norme silijo, da si iščemo partnerje, ker naj bi bilo edino življenje v dvoje smotrno, ni popolnoma nič narobe, če si trenutno samska. Biti v razmerju je čarobno, vendar ima tudi samsko življenje številne prednosti. Vsaka ženska bi ga morala izkusiti, saj to je čas, ko spoznavaš sebe na drugačen način kot takrat, ko si v razmerju. Spoznala boš pomembne lekcije, ki te bodo naučile, da ne smeš hiteti z iskanjem pravega, ker boš našla napačnega!

10 LEKCIJ ZA SAMSKA DEKLETA:

1. Odnos, ki ga imaš s seboj, je najboljši odnos, ki ga boš kdajkoli imela. Sebe poznaš najbolje.
2. Odnosi, ki jih imaš z drugimi osebami, so odvisni od tvojega odnosa, ki ga imaš sama s seboj. Če se naučiš imeti rada, bodo tudi drugi imeli tebe radi.
3. Potuj in se izobražuj. Zdaj je pravi čas, da spoznaš svet in stvari, ki te zanimajo. Razširi svoja obzorja.
4. Ceni druge ljudi in varuj odnose s svojimi prijatelji. Oni so svetla točka v tvojem življenju.
5. Razmišljaj čim manj o ljubezni in se osredotoči na duge stvari, ki so ti pomembne. V življenju je najpomembnejše, da veš, kdo v resnici si. Če ne veš, kdo si, kako lahko pričakuješ, da te partner ima rad prav zaradi tebe takšne, kot si?
6. Sooči se s svojo usodo. Osvobodi se strahov, povezanih s prihodnostjo. Priznaj si, katerih stvari se bojiš in tvoje življenje bo boljše.
7. Med 20. in 30. letom si gradiš osnovo za svojo prihodnost. 10-letno obdobje je osnova za tvojo prihodnost.
8. Ne hiti, da najdeš pravega, ker boš končala z nekom, ki ga ne potrebuješ. Daj si čas, da spoznaš sebe, nato še sorodno dušo.
9. Obdaj se s prijatelji, znanci, kolegi, ljubimci. Živi življenje s polnimi pljuči.
10. Naredi stvari sama, ker se boš le tako lahko zanesla le nase. Takrat boš ugotovila, da si močna.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.