Nintendo Labo: DIY igralni pripomočki, ki vas bodo še kako zabavali

Nintendo Labo – igranje igric je lahko še bolj ustvarjalno Nintendo Labo - igranje igric je lahko še bolj ustvarjalno Nintendo Labo - igranje igric je lahko še bolj ustvarjalno Nintendo Labo - igranje igric je lahko še bolj ustvarjalno Nintendo Labo - igranje igric je lahko še bolj ustvarjalno Nintendo Labo - igranje igric je lahko še bolj ustvarjalno Nintendo Labo - igranje igric je lahko še bolj ustvarjalno Nintendo Labo - igranje igric je lahko še bolj ustvarjalno Nintendo Labo - igranje igric je lahko še bolj ustvarjalno

Od Nintenda nismo vajeni, da nam postreže z izdelkom DIY (naredi si sam). Če bi njihove konzole bile takšne vrste, najbrž sami nikoli ne bi prišli do igranja igric, ker bi se izgubili v elektronskih vezjih, gumbkih in drugih komponentah, ki sestavljajo njihove igralne pripomočke. A tu je nekaj, kar vas utegne zabavati, pa še precej preprosto je videti.

Nintendo Labo je kolekcija DIY pripomočkov iz lepenk, s katerimi bo uporaba konzole Nintendo Switch postala še toliko bolj zabavna.

Sestavili si boste lahko klavir, hišico, ribiško palico in celo robota. Na tak ali drugačen način potem v lepenko vstavite konzolo Nintendo Switch in zabava se lahko začne. Predvsem pa je Nintendo Labo namenjen najmlajšim, ki bi jim igranje igric na tak način postalo lahko zanimivejše. Da bo ustvarjalnost še večja, boste lepenke lahko tudi pobarvali po svojem okusu.

Nintendo Labo prihaja na prodajne police v drugi polovici aprila, cene za pakete pa se začnejo pri 69,99 evra.

Galerija: Nintendo Labo – igranje igric je lahko še bolj ustvarjalno

Dodatne Informacije

Več informacij:
labo.nintendo.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Nintendo Game & Watch Super Mario Bros: zbirateljska različica za vse nostalgike