fbpx

Nissan Titan Warrior Concept: brutalno hud Nissan za brezpotja

Nissan Titan Warrior Concept

Ob omembi avtomobilske znamke Nissan off-road ni prva stvar, na katero bi pomislili. Če kaj, se najprej spomnimo na električnega Leafa, športnega Nissana GTR ali pick-upa Navaro. Ob predstavitvi konceptnega Titana Warrior se bo vse to spremenilo.

Nissan Titan Warrior Concept je naravnost ‘brutalen’ terenski pick-up. Osnovan je na seriji Titan XD, od katere je za kar 15 centimetrov širši. Dizajn Titan Warriorja je poln ostrih linij, zaradi česar je videti agresivno in nastopaško. Nameščene ima posebne blažilnike z notranjim obhodnim rezervoarjem, ki so bili še dodatno prilagojeni za daljše poti in udobno vožnjo na cesti. Prototipna prednja os je podaljšana in ima dodatno prilagojene roke in ostale dele podvozja.

Warriorja poganja Cumminsov 5-litrski V8 turbo dizelski motor, ki ga najdemo tudi v modelu XD. V primerjavi s Titanom XD ima Warrior opaznejše in bolj izstopajoče odbijače in popolnoma drugačne prednje in zadnje luči. Prekriva ga mat siva barva Thunder  z oranžnimi dodatki Magma. Podatkov o tem, ali bo Titan Warrior kdaj del prodajnega programa, pri Nissanu žal ni. Če ne drugega, nam je Warrior pokazal Nissanovo vozijo prihodnosti. Tako lahko vsaj malo predvidevamo, kakšni utegnejo biti naslednji Nissanovi terenci.

Galerija slik: Nissan Titan Warrior Concept

Dodatne Informacije

Več informacij:
nissan.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!