fbpx

Brunch

Odlična restvracija za ljudi, ki delamo, a si kljub večni naglici želimo okusno, sveže pripravljeno hrano. Pripravijo nam odlične zajtrke za dober začetek dneva. Za hiter prigrizek nam sestavijo svetovljanske sendviče, ki so prava paša za oči in vrhunskega okusa. Za tiste, ki si želimo nekaj lahkega, nam iz sadja in ...

Basis informatie
Adres
Brunch
Šmartinska cesta 152
Ljubljana
Verbinding
Schema
od pon. do sob. od 7. do 20. ure
Contact
(01) 810 90 34

Odlična restvracija za ljudi, ki delamo, a si kljub večni naglici želimo okusno, sveže pripravljeno hrano. Pripravijo nam odlične zajtrke za dober začetek dneva. Za hiter prigrizek nam sestavijo svetovljanske sendviče, ki so prava paša za oči in vrhunskega okusa. Za tiste, ki si želimo nekaj lahkega, nam iz sadja in zelenjave v kozarce prestrežejo vitamine v obliki naravnih sokov ter smoothijev. Vsak dan so nam na voljo tri gurmanska kosila. Kakšna, lahko preverimo na njihovi spletni strani. Želodčke nam lahko pobožajo tudi domače juhice ter pravljične torte. Za sladkosnede pečejo pregrešno dobre vaflje in hrustljave francoske rogljičke. Ob dobri jedači pa se lepo poda kozarec okusnega belega ali rdečega hišnega vina ali domačega Brunch ledenega čaja. Vsekakor se bo nekaj za pod zob našlo za še tako prefinjen okus. Privoščimo pa si lahko tudi sproščujoče popoldansko druženje s sodelavci in prijatelji ob dobri glasbi in bogati ponudbi koktajlov.

Volgende
Hurts

Bij jou sinds 2004

Vanaf jaar 2004 we onderzoeken stedelijke trends en informeren onze community van volgers dagelijks over het laatste nieuws op het gebied van lifestyle, reizen, stijl en producten die met passie inspireren. Vanaf 2023 bieden we content aan in de belangrijkste wereldtalen.