fbpx

Brunch

Odlična restvracija za ljudi, ki delamo, a si kljub večni naglici želimo okusno, sveže pripravljeno hrano. Pripravijo nam odlične zajtrke za dober začetek dneva. Za hiter prigrizek nam sestavijo svetovljanske sendviče, ki so prava paša za oči in vrhunskega okusa. Za tiste, ki si želimo nekaj lahkega, nam iz sadja in ...

Grundläggande information
Adress
Brunch
Šmartinska cesta 152
Ljubljana
Förbindelse
Schema
od pon. do sob. od 7. do 20. ure
Kontakt
(01) 810 90 34

Odlična restvracija za ljudi, ki delamo, a si kljub večni naglici želimo okusno, sveže pripravljeno hrano. Pripravijo nam odlične zajtrke za dober začetek dneva. Za hiter prigrizek nam sestavijo svetovljanske sendviče, ki so prava paša za oči in vrhunskega okusa. Za tiste, ki si želimo nekaj lahkega, nam iz sadja in zelenjave v kozarce prestrežejo vitamine v obliki naravnih sokov ter smoothijev. Vsak dan so nam na voljo tri gurmanska kosila. Kakšna, lahko preverimo na njihovi spletni strani. Želodčke nam lahko pobožajo tudi domače juhice ter pravljične torte. Za sladkosnede pečejo pregrešno dobre vaflje in hrustljave francoske rogljičke. Ob dobri jedači pa se lepo poda kozarec okusnega belega ali rdečega hišnega vina ali domačega Brunch ledenega čaja. Vsekakor se bo nekaj za pod zob našlo za še tako prefinjen okus. Privoščimo pa si lahko tudi sproščujoče popoldansko druženje s sodelavci in prijatelji ob dobri glasbi in bogati ponudbi koktajlov.

Föregående
Kavarna Event
Nästa
Hurts

Med dig sedan 2004

Från år 2004 vi undersöker urbana trender och informerar vår community av följare dagligen om det senaste inom livsstil, resor, stil och produkter som inspirerar med passion. Från 2023 erbjuder vi innehåll på stora globala språk.