Deze hemels zachte pannenkoeken blijven vers en je kunt ze de volgende dag eten.
Skrivnost palačink, ki so mehke kot pena, ni toliko v načinu priprave kot enem triku, ki si ga boš takoj zapisal!
INGRIDIËNTEN:
- 200 g meel
- 200 ml melk
- 200 ml mineraalwater
- 2 eetlepels olie
- 1 vanillesuiker
- Citroen schil
- snufje zout
- 1 ei
- 1 eiwit
VOORBEREIDING:
V mešalniku mešajte sestavine po tem vrstnem redu: zmešajte melk En een ei, nato jima dodajte mineraalwater, vanillesuiker, zout, limonino lupino, olie En meel. Sestavine naj se dobro združijo.
Ločeno naredite čvrsti sneg iz beljaka. Žlico snega postopoma dodajajte v mešalnik z drugimi sestavinami, medtem ko se mešajo. Zaradi snega bodo palačinke mehke kot pena!
Nadev za palačinke izberi po svoje okusu. Če nimaš idej, je spodaj nekaj slastnih receptov za pripravo najboljših palačink na svetu. Dober tek! 🙂
5. Luchtige appelpannenkoekjes
4. 5 vrst palačink iz različnih delov sveta
3. Palačinke iz špinače in matche
2. Palačinke s kokosovo moko
1. Limonine palačinke z makovimi semeni in jagodnim prelivom