Een recordaantal deelnemende restaurants (101) uit heel Slovenië nodigt opnieuw fijnproevers uit om de hoogtepunten van het culinaire aanbod te proberen als onderdeel van de Lente Restaurant Week 2018 tussen 16 en 25 maart.
Letošnji pomladni Teden restavracij 2018 bo trajal od 16. do 25. marca, v njem bo sodelovalo rekordno število najboljših slovenskih restavracij in gostiln – 101, spletna stran (www.tedenrestavracij.si) pa bo informacije o sodelujočih restavracijah, menijih in načinu rezerviranja objavila 2. marca. Cena posebnih menijev Tedna restavracij bo v skladu z letnico, tj. 18 euro.
Letošnja najbolj množična slovenska kulinarična akcija, v kateri je lani v 97 restavracijah in gostilnah sodelovalo več kot 90 tisoč gostov, bo v znamenju pozdrava. A to konec zime ne bo le pozdrav pomladi in prebujanju narave, temveč tudi pozdrav slovenskih vrhunskih chefinj in chefov svojim gostom. Pozdrav iz kuhinje je tista dobrodošlica, s katero se chef predstavi gostom in jim napove, kaj in kako bodo uživali ob njegovi kulinarični predstavi, ki ima v času Tedna restavracij (najmanj) tri dejanja (hode) in prijazno ceno.
V tokratni akciji Tedna restavracij premierno sodelujejo:
Gostilna Resje, Nemški Rovt, 2 srčka; Hiša Krasna, Lokev, 2 srčka; Herbal restavracija, Ljubno ob Savinji, 1 srček; Gostilna Zorko, Boreci, 1 srček; Kruh in vino, Vipolže, 1 srček; Restavracija Tabor, Podbrezje, 1 srček; Restavracija Aviator, Portorož, na dobri poti; Gostilna Oštirka, Celje, na dobri poti.
Meer informatie:
vivi.si/tedenrestavracij