Krijg jij vaak wentelteefjes op je bord? Dan moet je deze versie, gebakken gevulde wentelteefjes met kaas en ham, ook eens proberen.
Polnjen francoski opečenec s šunkom in sirom? Le kdo bi se lahko uprl takšnemu zajtrku! Ne samo, da je sila okusen, z njim boste porabili tudi suh kruh.
Ingrediënten
- 6 rezin suhega kruha
- 2 eieren
- 50 gramov moke
- 50 gramov krušnih drobtin
- 100 gramov šunke
- 100 gramov sira v lističih
- zout en peper
Voorbereiding
V skledi stepite jajca, na rezino kruha dajte sir in šunko ter pokrijte z drugim kosom kruha. Povaljaljte v moki, jajcih in krušnih drobtinah. Popecitev olju, da porumeni na obeh straneh in odlagajte na papirnate brisačke, da te popijejo odvečno olje. Postrezite tople z jogurtom ali kislim mlekom. Pa dober tek!