Nogometaš Liverpoola izvedel trik vreden Houdijina!

Trik z nogometno žogo

Nogometaš Georginio Wijnaldum je čarovnik. A le na nogometnem igrišču in v prispodobi. Ali pač? Član Liverpoola je na reprezentančnem treningu izvedel trik z nogometno žogo, ki bega ne le nogometno, pač pa tudi svetovno javnost. Kako mu je uspel ta podvig, ne ve nihče, obljubljamo pa, da ne gre za fotomontažo, čeprav boste to le stežka verjeli.

Nizozemski nogometaš Georginio Wijnaldum je na zadnjem reprezentančnem treningu nenadejano uprizoril trik, ki ga ne zna razvozlati nihče. Na videz se namreč zdi, da se mu nogometna žoga med nogami pojavi od nikoder. Jo je skrival pod dresom?

PREBERITE ŠE: Naj gol: Lionel Messi dosegel najlepši zadetek v sezoni 2015/16

Georginio Wijnaldum v prostem času vendarle ni čarovnik.
Georginio Wijnaldum v prostem času vendarle ni čarovnik.

No, Wijnaldum ni nikakršen čarovnik ali iluzionist. Čarovnik na zelenici je pač samo eden- Lionel Messi. Pri vsem skupaj mu je pomagal kot kamere in njegov reprezentančni kolega ter član Manchester Uniteda Daley Blind, ki mu je žogo (iz našega gledišča) neopazno podal. Kljub razkritju skrivnosti trika pa je še vedno težko razvozlati, kaj se je v resnici zgodilo, pa če si posnetek še tako pozorno večkrat ogledate. Vsekakor zanimiva optična prevara, ki vas bo begala še dolgo v noč.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Konec aprila bo nočno nebo razsvetlil velikanski komet, ki ga bomo lahko videli s prostim očesom