fbpx

Nokia 5250

Nokia je predstavila svoj najnovejši mobilni telefon z zaslonom na dotik dotik. Novi član Nokiine družine pametnih telefonov je namenjen ljubiteljem glasbe, ki želijo biti v stalnem stiku s prijatelji na družabnih omrežjih. Nokia 5250 z 2,8-palčnim zaslonom na dotik ponuja hitrejši dostop do izbrane ...

Nokia je predstavila svoj najnovejši mobilni telefon z zaslonom na dotik dotik. Novi član Nokiine družine pametnih telefonov je namenjen ljubiteljem glasbe, ki želijo biti v stalnem stiku s prijatelji na družabnih omrežjih. Nokia 5250 z 2,8-palčnim zaslonom na dotik ponuja hitrejši dostop do izbrane glasbe, družabnih omrežij in aplikacij v Ovi Trgovini, pri čemer je že prednaložena igra Guitar Hero 5 Mobile. Poleg tega je Nokia 5250 opremljena s fotoaparatom z ločljivostjo dveh milijonov slikovnih pik, FM-radiem in pisalom za enostavnejše upravljanje z zaslonom na dotik. Zagotavlja podporo spominski kartici microSD velikosti do 16 GB, na katero lahko shranimo približno 4000 skladb. Zmogljiva baterija nam omogoča, da glasbo z enim polnjenjem predvajamo neprekinjeno kar 24 ur. Na voljo bo predvidoma v zadnjem četrtletju letošnjega leta.

Cena: od 140 evrov, www.nokia.com

Prejšnje
Audica
Naslednje
Denonovih 100

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.