fbpx

Novembrski Shishmish

  Obeta se nam še ena odlična zabava, kjer bomo plesali, se družili in pozibavali s svojimi prijatelji ob odlični glasbi. Shishmish zabava z RDYO DJ-i nas bo zabavala dolgo v noč. Tokrat jim v goste prihaja del splitske skupine TBF v soundsystem izvedbi ter še nekaj njihovih prijateljev ...

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Gala Hala, Metelkova mesto, Ljubljana
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
7 evrov.

 

Obeta se nam še ena odlična zabava, kjer bomo plesali, se družili in pozibavali s svojimi prijatelji ob odlični glasbi. Shishmish zabava z RDYO DJ-i nas bo zabavala dolgo v noč. Tokrat jim v goste prihaja del splitske skupine TBF v soundsystem izvedbi ter še nekaj njihovih prijateljev s splitske Rive. Tako nas bodo zabavali fantje Banana zvuka, ki ga tvorijo Luka, glavni tekstopisec TBF-tekstov, skupaj z Brzim in Yurijem. Tako na odličen način manifestirajo svojo ljubezen do vseh oblik roots glasbe. Pridružila se jim bosta tudi Alejuandro, član TBF, ter Vojko Vručina iz hip hop skupine Dječaci.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.