fbpx

Novi BMW serije 4 v poletni kabriolet različici

Serija 4 je nova BMW-jeva linija, ki jo sestavljajo vozila, ki so nekoč spadala pod najbolj prodajano in uspešno serijo 3.

Eno izmed takšnih vozil je BMW serije 4 kabriolet, ki so ga Nemci predstavili pred dnevi. “Cabrio” različica najavlja novo ero v premium razredu srednje velikih avtomobilov z odprto streho, katerih predstavnikov je vsako leto več in so vse bolj izpopolnjeni.

Novi oblikovalski jezik je še bolj izrazit in dinamičen, ne zaostaja tudi tehnika, saj z napredno tridelno streho BMW postavlja nove standarde. Ta bo dodatno obložena z zvočno izolacijo, ki bo pripomogla k boljši absorpciji hrupa. Posebnost novega kabrioleta serije 4 je tudi zračna odprtina v sedežu, ki nudi topel zrak največjim avanturistom, ki se bodo vozil brez strehe tudi v hladnih jesenskih dnevih.

Poleg osnovnega modela so na voljo tudi tri posebno opremljene linije in paket M Sport. Izvedbe Sport Line, Modern Line in Luxury Line se lahko izberejo za individualizacijo novega modela cabrio s posebnimi poudarki notranjosti in zunanjosti. Fini materiali in natančna izvedba poudarjajo premium ambient BMW serije 4 Cabrio.

Dodatne Informacije

Več informacij na:
www.bmw.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!