Novi HTC U11 – pametni telefon, pri katerem ni samo zaslon občutljiv na dotik

V trenutku, ko že mislimo, da je v današnjem svetu tehnike težko izmisliti nekaj novega so si v podjetju HTC zadali izziv, da naredijo nekaj velikega. Toliko, da žepnino, ki smo jo morda šparali za nov Samsung S8 ali prihajajoči iPhone 8 vložimo drugam, ˝wink wink˝. Menijo, da način s katerim nas bodo uspeli prepričati je pametni telefon, ki se odziva na stisk dlani.

Dobro ste prebrali! Naprava se dejansko ne upogiba, ampak so njene stranice tiste, ki s stiskom prikličejo različne funkcije in aplikacije, to funkcijo je HTC poimenoval Edge Sense. To je vse del HTC-jeve želje, da nam dostavijo nove načine, kako uporabljamo naše žepne ‘pametnjakoviče’. Ampak naj vas to ne zavede od dejstva, da je HTC U11 zelo močan telefon. Prepričan sem, da bo navdušil vsakega tehničnega ‘frika’ s svojim paketom specifikacij, ki zajema popolnoma nov steklen dizajn za leto 2017, odličen zvok, ki ga priskrbijo nove slušalke s tehnologijo USonic, ki odstranjuje motnje in šume, ter odlično kamero in celo podporo Amazonovega Alexa. Če povzamemo, HTC postavlja nove standarde, ki jih pričakujemo od pametnega telefona.

V naglici? Poglejte si HTC U11 videopredstavitev spodaj:

S preprostim stiskom vam HTC Edge Sense omogoča intuitivno in preprosto povezovanje s telefonom. Omogoča vam hitrejši dostop do stvari, ki jih imate radi, kot so fotografiranje, Facebook ali zagon katerekoli vam ljube aplikacije. Ko se boste delali selfi, pozabite na nerodno nameščanje telefona v dlan, med katerim vam je že tolikokrat padel iz rok. Preprosto – dvignite telefon, stisnite ga, nasmehnite se in fotografirajte.

HTC U11
HTC U11

Pametni telefon HTC U11 poganja mobilna platforma Qualcomm Snapdragon 835, ki ji asistirajo 4 GB sistemskega pomnilnika (RAM) in baterija s 3000 mAh, ki naj bi v povprečju zdržala 30 % več kot njena predhodnica v U10, je pa vprašanje, kako se bo obnesla v praksi.

HTC U11
HTC U11

Spredaj se lesketa 5,5-palčni Quad HD 3D stekleni zaslon, ki je oblikovan za žive, ostre slike in besedilo v vseh svetlobnih pogojih – tudi pri neposredni svetlobi. Pametni telefon premore primarno kamero z 12 MP in  fotoaparat z visoko ločljivostjo 16 MP spredaj s tehnologijo občutljivosti na svetlobo UltraPixel za čudovite selfije tako podnevi kot ponoči. Poleg tega je HTC U11 vodoodporen, zato vam ni treba skrbeti ob morebitnem politju česarkoli.

Galerija slik: HTC U11

Dodatne Informacije

Več informacij:
htc.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!