Novi Philips televizorji serije 6501: za popolno izkušnjo gledanja

Nove serije Philipsovih televizorjev 6501

Zamislite si popolno domačo zabavo, skoraj neomejene možnosti vsebin, do potankosti izpopolnjeno sliko in tehnologijo, ki prek svetlobe širi dogajanje v celoten prostor. Ali če skrajšamo, to je poglobljena izkušnja gledanja z novimi modeli Philipsovih televizorjev serije 6501.

Philips televizorje serije 6501 odlikujejo dodelane podrobnosti vidne že na prvi pogled in so predmet poželenja tudi kadar so samo objekt brez vsebine. Vitka linija jim daje eleganten videz, s kromirano zaobljenim stojalom z nogami pa držijo korak s sodobnimi oblikovalskimi trendi. Posebno izkušnjo gledanja zagotavlja edinstvena Philipsova tehnologija Ambilight. Dvostranski svetlobni sij televizorju doda novo dimenzijo, navidezno razširi zaslon in poglobi izkušnjo gledanja. Različni načini uporabe pa svetlobo še dodatno prilagajajo gledani vsebini ali našemu razpoloženju.

Novi Philipsovi televizorji presežejo vsa pričakovanja uporabnika.
Novi Philipsovi televizorji presežejo vsa pričakovanja uporabnika.

Operacijski sistem Android na Philipsove televizorje prinaša neomejeno zabavo. Vse kar si želimo- od informativnih oddaj do ogleda koncerta priljubljenega glasbenika- imamo na dosegu roke. Kar je naša želje, je za televizor ukaz. Trgovina aplikacij Google Play je pravo mravljišče filmov, iger in drugih aplikacij, katerih izbor se še razširi s Philipsovo galerijo aplikacij, ki vključuje tudi slovenske. Za pospešen srčni utrip in igralniško sladkanje so v oblaku na voljo tudi igre. Philipsov 4-jedrni procesor omogoča izredno hitro, intuitivno in zabavno pomikanje po zaslonu, uporabo aplikacij in predvajanje videoposnetkov. Živce vam bo tako morebiti parala samo vaša ekipa, ki bo zaostajala. Za še lažje upravljanje je daljinskemu upravljalniku na hrbtni strani dodana še tipkovnica. Za prenos aplikacij na televizor je serija 6501 rezerivarala 16 GB notranjega pomnilnika, ki pa ga lahko preprosto razširimo z uporabo zunanjega diska.

Philipsovi televizorji imajo oko za detajle.
Philipsovi televizorji imajo oko za detajle.

Kaj pa kakovost slike? S kakovostjo 4K Ultra HD vidimo vsako najmanjšo podrobnost, saj je Philips zopet prekosil samega sebe in ponudil najboljšo ločljivosti do zdaj. Da res iztisnemo maksimum iz naše slike pa poskrbita še Philipsovi edinstvena ožemalnika (beri tehnologiji za njeno izboljšanje). To sta Pixel Precise Ultra HD, ki vhodno sliko pretvori v ločljivost UHD ne glede na vir- s tem zagotovi ostrino in tekoče gibanje, slika pa ima globlje črne in svetlejše bele odtenke ter živahne barve- in tehnologija Micro Dimming Pro, ki sliko analizira na 6400 različnih koncih, da nam lahko podnevi in ponoči nudi kar najboljši možni kontrast.

Novi Philipsovi televizorji so prave umetnine.
Novi Philipsovi televizorji so prave umetnine.

Zabava s serijo Philips televizorjev 6501 se tudi sliši odlično in to ne le na simbolični ravni. Ima namreč stas in glas. Za slednjega skrbita dve tehnologiji, ki izboljšata izhodni zvok. Ena je tehnologija Double Ring, ki omogoča več gibanja zvočnika v globokotoncih, kar pomeni več moči in bolj bogat zvok, drugi pa sistem obdelave zvoka DTS Premium Sound, ki zagotovi pristen prostorski zvok s kristalno jasnimi dialogi, brez popačenj in to tudi pri najvišjih stopnjah glasnosti.

PREBERITE ŠE: Televizorji Philips AmbiLux – eksplozija barv sredi dnevne sobe

Philipsovi televizorji serije 6501 so na voljo v treh diagonalah in sicer 109 cm (43 palcev), 139 cm (55 palcev) in 123 cm (49 palcev).

Dodatne Informacije

Več o televizorjih Philips serije  6501:
philips.si

Več o televizorjih Philips:
philips.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Samsung predstavil najnovejšo serijo zaslonov