Novi Porsche Macan GTS: nadgradnja Porschejevega vročega križanca

Porsche Macan GTS
Zadnjič posodobljeno: :

Prihodnje poletje se bo Porschejevi pestri ponudbi avtomobilov pridružil še Porsche Macan GTS, ki ga lahko uvrstimo med modela Macan S in Macan Turbo.

Novi Porsche Macan GTS ima 2,9-litrski bi-turbinski V 6-valjnik, ki proizvede 380 (280 kW) konjskih moči in 519 Nm navora. V primerjavi s predhodnikom se je moč povečala za 15 konjskih moči. Macan GTS lahko od 0 do 100 km/h pospeši v 4,7 sekundah, če pa si omislimo še dodatni športni paket Sport Chrono, bomo lahko do stotice pospešili v 4,5 sekundah. Najvišja hitrost Macana GTS znaša 261 km/h. Vizualne spremembe novinca so predvsem v črnih dodatkih, ki jih lahko pazimo na prednjem in zadnjem delu avtomobila. Notranjost je dobila nekaj več oblazinjenja iz alkantare, športne sedeže za različico GTS in ozvočenje BOSE.

Pri Porscheju GTS so že serijsko na voljo 20-palčna platišča RS Spider Design, Porschejev športni izpuh, po želji pa si lahko omislite še keramične kompozitne zavore.

Galerija: Porsche Macan GTS

Dodatne Informacije

Več informacij:
porsche.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
BMW M5 CS: zelena češnja