Novi tekaški uri Garmin, ki spremljata vaše dosežke

Garmin je najavil Forerunner 620 in Forerunner 220 GPS tekaški uri – najlažji, najtanjši in najnaprednejši Garmin uri za tekače. Druga najboljša stvar pa je osebni tekaški trener.

Forerunner 620 nudi napredne funkcije kot je svetovalec za regeneracijo (ang. recovery advisor), napoved predvidenega rezultata tekme (ang. race predictor) in VO2 max s pomočjo katerih tekači trenirajo pametneje in dosegajo nove tekmovalne cilje. Z uporabno novega HRM-Run senzorja srčnega utripa Forerunner 620 nudi povratno informacijo vaše tekaške kondicije. Za treniranje v telovadnicah, npr. na tekaški stezi, imata obe uri vgrajen senzor pospeškov, ki beleži razdaljo in tempo, zato ni potrebe po dodatnih senzorjih.

Garmin predstavlja Forerunner 620 in Forerunner 220 GPS tekaški uri.
Garmin predstavlja Forerunner 620 in Forerunner 220 GPS tekaški uri.

Za dodatno motivacijo uri zaznata doseganje osebnih rekordov pri teku, kot je npr. najhitrejši tek na 5 km, 10 km, polmaratonu, maratonu ali najdaljši tek do tedaj. Z uporabo senzorja srčnega utripa 620 vključuje več delov podatkov, kot so tekaška hitrost, utripi na minuto in spremenljivost srčnega utripa, v napredni algoritem za ocenjevanje tekaškega VO2 max. Številka sama pove maksimalni volumen kisika, ki ga tekač lahko porabi na minuto, na kilogram telesne teže pri maksimalni izvedbi.

"Forerunner 620 je ura, na katero so tekači čakali", je dejal Dr. Jack Daniels, sloviti tekaški trener, avtor in vadbeni fiziolog.
“Forerunner 620 je ura, na katero so tekači čakali”, je dejal Dr. Jack Daniels, sloviti tekaški trener, avtor in vadbeni fiziolog.

Dodatne Informacije

Več informacij na:
www.garmin.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!