Novoletni skok v morje 2019: se boste letos opogumili?

Od leta 2005, ko se je pobudniku dogodka Gregi Hočevarju, takratnemu vrhunskemu triatloncu, porodila nora ideja, da skoči v ledeno morje, je minilo kar nekaj let. Tradicija se nadaljuje tudi letos, kar pomeni, da se bodo vsi adrenalina želji lahko vrgli v ledeno vodo. Če je vaš 1. januar bil vsako leto dolgočasen, ga letos morate popestriti.

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

Osrednja plaža Portorož

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

od 7 do 11 evrov

Skok v ledeno morsko vodo lahko pomeni le eno  pripravo na prihajajoče leto. Pa še pognal vam bo kri po žilah. Lahko pa se boste ‘šopirili’ in pripovedovali o tem, kako pogumni ste, ker ste šli skozi neverjetno psihično igro  skočiti ali ne.

Leta 2005 se je dohodka Novoletni skok v morje takrat udeležilo par prijateljev. Več je bilo gledalcev kot udeležencev. Z leti je dogodek ogromno pridobil na prepoznavnosti, število udeležencev in gledalcev pa se je večalo.

Dogodek še danes dobiva nove razsežnosti in se lahko pohvali s tem, da je verjetno eden izmed najbolj prepoznavnih športnih prireditev v Sloveniji. Nekateri priavjo, da je Novoletni skok v morje podoben vzponu na Triglav. Če je temu verjeti, potem morate vsaj enkrat v življenju skočiti v ledeno vodo, da bi okusili, kaj je adrenalin.

1. januar 2019 ob 14.00 vas ledena voda čaka na Osrednji plaži Portorož. Si upaš?

Dodatne Informacije

Več informacij:
novoletniskokvmorje.eu

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Spomladanski Teden restavracij 2020 bo potekal junija