fbpx

Numerologija: kaj pove hišna številka o energiji vašega doma?

Foto: Evelyn Paris / Unsplash

Ali ste vedeli, da ima tudi vaša hišna številka numerološki pomen? Kako razumeti numerologijo vašega doma?

Načela numerologije so lahko vtkana v številne vidike našega življenja in naši domovi niso izjema. Čeprav morda ne boste mogli spremeniti svoje hišne številke, lahko uporabite spodnje informacije za delo z njeno energijo.

Postopek določanja numerologije vaše hišne številke je v bistvu enak načinu, kako iščete svojo življenjsko številko. Enostavno dodajate seštevke svoje hišne številke, dokler ne dobite ene številke. Na primer, če je vaša hišna številka 194, bi sešteli 1 + 9 + 4, da bi dobili 14, nato pa 1 + 4 = 5. Torej, v tem primeru je vaša numerološka hišna številka 5.

Številka vašega doma govori o energiji samega doma. Pomaga razumeti osebnost vašega življenjskega prostora in teme, ki se lahko pojavijo med bivanjem v njem.

Poglejmo, kaj pomeni vsaka izmed hišnih številk v numerologiji:

Število 1

Dom je popoln kraj, da začnete znova in sprejmete svojo ustvarjalnost in neodvisnost. To je odličen kraj za podjetnike in tiste, ki so samski. Dom, kjer boste bolj osredotočeni nase.

V vašem domu je doma harmonija. Foto: Soroush Karimi / Unsplash

Število 2

Če živite v hiši s številko dva, je ta idealna za odnose, kjer cvetijo partnerstva in kjer je zelo uravnotežen prostor. Ta energija podpira sodelovanje, čustveno raziskovanje in udobje.

Število 3

Komunikacija in druženje sta izraziti značilnosti teh hiš, vzdušje v njih je večinoma povezano s samoizražanjem. Prav tako je to odličen prostor za umetnike, ker podpira ustvarjalnost.

Število 4

Hišna številka štiri je praktični dom, tako da če potrebujete strukturo in temelje, ste na dobrem mestu. To ni hiša sprememb, ampak doslednosti, stabilnosti. Energija v njej lahko povzroči občutek utesnjenosti, zato se ne bojte ustvariti malo več energije v svojem domu s stvarmi, kot so rastline ali stvari, ki jih navdihuje feng shui.

Število 5

Številka pet prinaša spremembe. Tu se vse spreminja in pričakujete lahko veliko dogodivščin, potovanj in presenečenj. Ti domovi imajo aktivno energijo, veliko raznolikosti in premikajo meje. Preizkusili boste nove stvari, imeli edinstvene izkušnje, se soočili s svojimi strahovi in ​​se naučili dragocenih življenjskih lekcij.

Število 6

Šest je prijeten kraj za ustanovitev družine. Občutki v domu s številko 6 so topli in prijetni, kjer je ljubeznijo na prvem mestu. Našli boste ravnovesje med domom in delom. Pazite, da ne pretiravate v tem, kar počnete.

Sreča je povsod. Foto: Roberto Nickson / Unsplash

Število 7

Če živite v domu številka sedem, ste morda še posebej introspektivni, njem ni prostora za zabavo. V tem domu boste bolj posvečeni sebi, kot kdaj koli prej. Ta dom je dober kraj, da ostanete osredotočeni nase. Meditirajte.

Število 8

Število osem v numerologiji je močno povezano z obiljem in celo bogastvom. Denar in moč uspevata v domu s to številko. Poskrbite, da boste negovali obe področji in uporabljali moč na zdrav način.

število 9

To je topel in skrben dom, kjer se vsi počutijo dobrodošle. To bi lahko bil tudi kraj koncev, saj je devetka povezana z zaključkom, koncem in dokončnostjo. V tem domu so zelo izraziti nesebičnost, odpuščanje, sočutje in predanost cilju.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!