Ta bizarna stran vam bo dala občutek, da ste že pošteno stari

Temu, da z vsakim preživetim dnem postanemo nekoliko starejši, vsekakor ne gre oporekati. To pa še ne pomeni, da moramo procesu staranja posvečati veliko pozornosti. Ne pozabite, da ste stari toliko, kot se počutite.

Če štejete že relativno veliko, se s tem ne smete obremenjevati, pač pa le uživati v življenju. S tem mislimo tudi na to, da se izognete obisku edinstvene spletne strani, ki bo nagnala strah v vaše kosti.

Starost je le številka.
Starost je le številka.

Si upate uganiti, koliko dni ste že preživeli? Ali pa morda, kolikokrat vam je v življenju utripnilo srce? Vsekakor ne! O konceptu časa ni treba razmišljati vseskozi, zato je verjetno najbolje, da na takšne podrobnosti pozabimo.

Če se s tem ne strinjate, pa vam ne moremo preprečiti obiska spletne strani you.regettingold.com. Na njej boste lahko odkrili številne informacije o minevanju časa med vašim rojstvom in sedanjostjo. Ustvarjalci niso pozabili niti na dogodke po svetu, do katerih je prišlo na prelomnih točkah vašega življenja.

Dodatne Informacije

Več informacij:
you.regettingold.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!