Oboževalci Harryja Potterja lahko zdaj valentinovo preživite na pravi Bradavičarki!

Želite, da je vaše valentinovo letos nekaj res čarobnega? Potem ga preživite na najbolj magičnem kraju na svetu, v Veliki dvorani Bradavičarke, šole za čarovnike in čarovnice, kjer se je Harry Potter z druščino učil veščin čaranja. Decembra so v prostoru, kjer so tudi snemali filme, že gostili božično večerjo, zdaj pa ponujajo še valentinovo večerjo s tremi hodi.

Vsi ljubitelji Harryja Potterja, pozor! Filmski studio Warner Bros. v času valentinovega v Veliki dvorani čarovniške šole Bradavičarka, za katero v resničnem življenju poznamo lokacijo, medtem ko je v filmu obdana z uroki, organizira valentinovo večerjo Tisti, uročeni od ljubezni, boste lahko v slovitih prostorih preživeli najbolj čarobno valentinovo do zdaj, poleg večerje s tremi hodi pa se vam obeta še poskušnja ljubezenskega napoja, voden ogled po prizorišču snemanja, pijača na peronu 9 in 3/4, poskus maslenuška in obisk Prečne ulice (Diagon Alley). 

PREBERITE ŠE: Božična večerja s Harryjem Potterjem – pravljica je postala resničnost!

Valentinova večerja na Bradavičarki bo potekala od 14. do 16. februarja 2020.
Valentinova večerja na Bradavičarki bo potekala od 14. do 16. februarja 2020.

Edina slabost? Cena aranžmaja, saj vas bo samo obisk s kosilom Bradavičarke olajšal za 290 (na osebo) oziroma 580 evrov (za dve osebi). A boste za to preživeli valentinovo na Bradavičarki. Kdo se še lahko pohvali s tem?

Dodatne Informacije

Več informacij:
wbstudiotour.co.uk

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
5 najlepših slovenskih krajev za poročno slavje