Odkrijte svojo divjo plat, za katero sploh niste vedeli, da jo imate

Foto: IG couple4lovers
Zadnjič posodobljeno: :

Popestrite dogajanje v spalnici.

Na trenutke lahko poželenje in spolne aktivnosti v spalnici zaspijo. Prebudite jih, a se o tem pogovorite tudi z vašim partnerjem.

Korak za korakom vas bomo vodili skozi čare malo drugačnih spolnih dejanj.

Besede pred akcijo

Preden sploh začnete razmišljati o nakupu biča in kako bi ga preizkusili v spalnici, priporočamo, da se o tej vaši divji želji pogovorite s partnerjem. Zakaj? Zaradi takšnega pristopa bi lahko pomislil, da ste sadistični manijak. Najprej se torej prepričajte, da se oba strinjata s to novostjo. Nikoli ga ne presenetite s tako divjimi željami brez predhodne priprave, saj morda nima toliko pustolovskega duha kot vi.

Varna beseda

Pomembno je, da se med novo izkušnjo počutite prijetno, zato je dobro, da imate skupno varno besedo, kar pomeni, da vaš partner stvari upočasni ali prekine, če ne uživate.

Začetek

Ko želite spoznati neko novo dimenzijo, sfero spolnosti, ni potrebno da imate maske ali kakšne druge stvari, dovolj je, da uporabite stvari iz svojega okolja, na primer led.

Postopoma zvišujte pritisk

Prepričajte se, da ste s partnerjem, ki mu zaupate. Prepustite se mu, naj začuti koliko pritiska lahko uporablja, tako da ob tem vi uporabljate ali nohte, ga grizete ali ščipate. Postopoma zvišujte pritisk, kajti večje je vznemirjenje, višji je prag bolečine. Poskusite analne spolne odnose, lisice, zavezane oči…

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Samo zato, ker sem te izpustila, še ne pomeni, da sem te nehala ljubiti