fbpx

Odprta trgovinica Movinun z etičnimi urbanimi oblačili/Ljubljana

Oblačila Movinun

Pred kratkim se je na Trubarjevi v Ljubljani odprla trgovinica z etičnimi urbanimi oblačili, kjer bomo prostor našli tisti urbani ljudje, ki ne želimo pripadati večini, temveč iščemo lasten izraz in kose z zgodbo.

Osnovne Informacije
Naslov
Movinun
Trubarjeva 18
Ljubljana
Povezava
Urnik
V poletnih mesecih od 10. do 20. ure, ob sobotah in nedeljah pa od 14. do 18. ure.
Kontakt
031/383-057 in 041/936-295

Ekološki materiali s pravičnim poreklom, udobni kosi s pridihom uličnega sloga in s premišljenim sporočilom  to so Movinun in njihova etična urbana oblačila. Izdelki so oblikovani tako, da sledijo estetskim in funkcionalnim vodilom. Oblikovanja vsakega kosa se lotijo od začetka, z uporabo konceptov z različnih vidikov lastne identitete in kulture. Oblike so sodobne in izhajajo iz evropske ulične mode.

PREBERITE ŠE: Movinun: slovenska etična, trajnostna in ročno izdelana oblačila

Movinun - unikaten nakit iz porcelana.
Movinun – unikaten nakit iz porcelana.

Majicam, puloverjem in brezrokavnikom so dodali še obleke, srajčke in dodatke, vse to pa spremlja edinstven nakit iz porcelana, ki je v kombinaciji z njihovim ekobombažem zares poseben. Te novosti se najdejo le v trgovini.

Ogled galerije – trgovinica Movinun na Trubarjevi v Ljubljani in poletna kolekcija oblačil

Dodatne Informacije

Več informacij:
movinun.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.