fbpx

Okusi in doživetja sveta – MADŽARSKA

V dveh urah bomo pod strokovnim vodstvom kuharjev s Srednje šole za gostinstvo in turizem Celje spoznali izvor hrane, praktično uporabo v vsakdanjem življenju, recepte - male skrivnosti velikih mojstrov in nabor vin , ki gredo zraven. Jedilnik: 1. Zelenjavna rižota z ingverjem, s ...

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Celjski mladinski center, Celje
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
15€/osebo

V dveh urah bomo pod strokovnim vodstvom kuharjev s Srednje šole za gostinstvo in turizem Celje spoznali izvor hrane, praktično uporabo v vsakdanjem življenju, recepte – male skrivnosti velikih mojstrov in nabor vin , ki gredo zraven.

Jedilnik:
1. Zelenjavna rižota z ingverjem, s koščkom postrvinega fileja.
2. Polnjeno zelje, piščanec s papriko v palačinki
3. Kostanjeva torta.
Večer bomo kot vedno tudi kulturno začinili s posebnim gostom.

MCC Kavarna. Vstopnina je 15 EUR/osebo in vključuje 3 hode ter presenečenja.

Zaradi omejenega števila so nujno potrebne predhodne prijave na mcc.kavarna@mc-celje.si.

Izvajalci: Celjski mladinski center in Srednja šola za gostinstvo in turizem Celje.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.