“One-night stand”, avantura za eno noč lahko prinese teh 10 zanimivih spoznanj!

Avantura za eno noč je lahko ...

Foto: YT ps

Vsak jo je že imel. Avanturo za eno noč. Mnogim predstavlja ventil in beg od realnosti. Popestritev ljubezenskega življenja. Ali raziskovanje samega sebe. Spet drugi jo dojemajo kot skrajno nemoralno početje. Preverili smo 10 zanimivih dejstev o avanturah za eno noč.

Avantura za eno noč je vrsta spolnosti, o kateri bodo mnogi molčali, da so jo imeli. Pri ljudeh povzroča nerazumevanje in nelagodje, in je razumljena kot nemoralna in napačna.

Osebi se lahko odločita imeti takšen odnos le za zabavo, a spolnost spodbuja emocionalno povezanost ne glede na to, ali to želita ali ne. Ena oseba, pogosto je to ženska, se bo hitro čustveno navezala in bo ranjena, ko se bo ta noč končala.

Si res želite to?

Da bi vam olajšali iskanje odgovorov na zgoraj zapisana in podobna vprašanja, je pred vami 10 nenavadnih dejstev, ki jih morate vedeti o avanturah za eno noč. Vsa pa le niso tako zelo negativna. Tudi zato …. presodite sami ali ste sposobni takšnega odnosa!

Razburljivo je raziskovati telo tujca

Raziskovanje telesa nove osebe je razburljivo. Zavedate se svojih predpostavk, ki ste jih imeli o spolnosti in kaj deluje ter kaj ne, in potem ob tej osebi spoznate, da polovica tega sploh ne drži.

Intimnost s tujcem je zastrašujoča

Poleg tega, da je z novo osebo vznemirljivo, je lahko tudi strašljivo! Za mnoge je to druga stran vznemirjena, tista določena mera strahu, ki nastane zaradi podajanja v neznano z nekom novim.

Crkljanje ni rezervirano le za dolge zveze

Samo zato, ker gre za odnos za eno noč, še ne pomeni, da morate priti, opraviti delo in oditi. Če se radi crkljate, vprašajte in preverite, ali je tudi vaš novi ljubimec za ljubkovanje. Velika verjetnost je, da se tudi druga oseba rada crklja.

Vaši občutki so še tako živi, ne zakrivajte si uči, da nič ne čutite. Foto: Cottonbro / Pexels

Vaši občutki, so resnični in dragoceni

Ne dovolite, da vam kdo reče, da so občutki, ki jih ustvarite v teh odnosih, manj dragoceni od tistih, ki jih imajo ljudje v drugih odnosih. Ker je zveza kratka, še ne pomeni, da niste nič čutili in si delili lepih trenutkov.

Morda boste imeli najboljši spolni odnos do tedaj

Lahko da boste občutili nekaj posebnega z nekom, ki vas ne pozna, in ga nikoli več ne boste videli. Saj je edini cilj, ki ga imate užitek in zabava. Mnogi se zavedajo, da se lahko na ta način osvobodijo in resnično raziskujejo svoje želje.

Ali najslabši spolni odnos do sedaj

Ker je tveganje, ki ga imate pri tem, lahko iz tisoč različnih razlogov – zelo veliko. Vse gre lahko narobe, od poljubov, kemije, pogovora …

Lahko se zaljubite v neznanca

Ste samo ljudje in občutki so nepredvidljivi.

Iščete le vznemirjenje brez čustev

Morda boste samo odšli zadovoljni, s tem, kar je bilo, saj si ne želite ničesar več.

Morda se razvije razmerje

Veliko ljudi je mislilo, da gre samo za eno noč, a so se na koncu poročili.

Lahko bi jih pogrešali bolj, kot ste pričakovali

Ne glede na to, ali je šlo za res odličen spolni odnos, ali ste se čustveno povezali, boste morda ugotovili, da to osebo in izkušnjo z njo pogrešate bolj, kot ste si mislili. To je poseben sladko grenak občutek, če je zadeva enostranska.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!