fbpx

Opel Manta GSe ElektroMOD: najsodobnejša Oplova klasika v električni izvedbi

Opel Manta GSe ElektroMOD
Zadnjič posodobljeno: :

Opel Manta GSe ElektroMOD je unikatna predelava klasičnega lepotca iz 70. let prejšnjega stoletja.

V duhu sodobnega časa se tudi nekaterih klasikov dotakne tako zelo aktualna elektrifikacija. Takšne predelave je bila deležna Opel Manta, klasičen kupe iz 70. let prejšnjega stoletja, moderna in elektrificirana različica pa nosi ime Opel Manta GSe ElektroMOD. Bencinski 4-valjni motor je zamenjal elektromotor, ki je nameščen na zadnji osi, s tem pa je pogon ostal tam, kjer je bil nameščen že toliko let nazaj. Elektromotor ima 108 kW moči (145 KM) in 255 Nm navora, kar pomeni, da je Manta ElektroMOD, najmočnejša Manta prve generacije, ki je kadarkoli zapeljala na cesto.

Baterija s kapaciteto 31 kWh ima dovolj veliko zalogo energije, da lahko unikatna Manta prevozi do 200 kilometrov dolgo pot. Predelava se je dotaknila tudi notranjost, v kateri najdemo moderen, k vozniku orientiran prostor, ki ga dopolnjujeta 10- in 12-palčni zaslona.

Dodatne Informacije

opel.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!