fbpx

Open Vessel: zavetje pred stresom v službi

Open Vessel vzbuja pozornost z nenavadno obliko.

Vsi vemo, da je delo lahko še kako izčrpavajoče in dolgočasno. Ure in ure sedenja pred računalniškim zaslonom nedvomno puščajo posledice. Na našo srečo se podjetja trudijo najti nove načine, s katerimi bi povečala produktivnost in zadovoljstvo svojih delavcev.

Inovacija, ki želi dati podjetjem novo možnost za izboljšanje delovnega okolja, je Open Vessel – zabojnik za meditacijo. Namenjen je povečanju energije in osredotočenosti delavcev. Ti se bodo lahko za nekaj trenutkov sprostili v udobnem zavetju in odmislili vse, kar jih še čaka.

Zabojnik v obliki jajca nudi edinstveno zvočno izkušnjo. Ko se bomo v njem udobno namestili, bomo lahko izbirali med več možnostmi poslušanja različnih zvokov. Na meniju bomo našli sproščanje, napajanje z energijo, sanjarjenje, meditiranje, tišina in poslušanje glasbe.

Open Vessel vzbuja pozornost z nenavadno obliko.
Open Vessel vzbuja pozornost z nenavadno obliko.

Podjetje se je povezalo z različnimi glasbeniki, ki so posebej zanje ustvarili izvirne melodije. Na aplikaciji Spotify so ponujeni tudi glasbeni seznami.

Prepustite se Open Vesselu.
Prepustite se Open Vesslu.

V notranjosti velikega jajca bomo našli krožno klop, ki je obdana z naslonjalom z vgrajenimi LED-lučmi, ki vas bodo razvedrle.

Dodatne Informacije

Več informacij:
open-vessel.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!