fbpx

Optimus 2X

Res je, že drugič zapored član družine Optimus, vendar X v imenu pomeni črko (iks) in ne znaka (krat). Kakorkoli, LG lansira modele serije Optimus kot po tekočem traku in tako se je zgodilo tudi z modelom pametnega androidnega mobilnega telefona 2X. Optimus 2X je prvi mobilnik na svetu, ki uporablja dvojedrni ...

Res je, že drugič zapored član družine Optimus, vendar X v imenu pomeni črko (iks) in ne znaka (krat). Kakorkoli, LG lansira modele serije Optimus kot po tekočem traku in tako se je zgodilo tudi z modelom pametnega androidnega mobilnega telefona 2X. Optimus 2X je prvi mobilnik na svetu, ki uporablja dvojedrni procesor Nvidia Tegra 2, uporabniku pa postreže z vrhunskimi zmogljivostmi ter odlično podporo večpredstavnostnim vsebinam. Ponuja pravo večopravilnost pri hkratnem poganjanju večjega števila aplikacij ter je visokoodziven tako pri brskanju po spletu kot tudi pri igranju iger. Nvidia Tegra 2 deluje s taktom 1 GHz ter se z lahkoto spopade z zahtevnimi avdio- in videovsebinami, pri tem pa se odlikuje z nizko porabo energije. Omogoča tekoče predvajanje in zajemanje visokoločljivih vsebih (do 1080p, Full HD). Funkcija zrcaljenja vsebine zaslona prek vmesnika HDMI pa omogoča, da uporabnik telefon priklopi na digitalni televizor ter na njem predvaja bogate videoposnetke, fotografije in druge vsebine.

Cena: 580 evrov, na voljo bo v začetku marca pri mobilnih operaterjih in na www.vamatrade.si

Prejšnje
iGrill

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.