fbpx

Osupljive fotografije z različnih koncev sveta, posnete z dronom

Osupljive fotografije z različnih koncev sveta, posnete z dronom.

Droni, ki so še pred kratkim veljali za naprave v domeni profesionalcev, postajajo vse bolj dostopni širši javnosti. V zadnjih letih se je namreč njihova cena občutno znižala, ob tem pa je mogoče zaznati tudi viden napredek tehnologije.

Najnovejši modeli vključujejo kakovostne kamere in stabilizacijsko tehnologijo, ki pripomorejo k preprosti uporabi v zunanjih prostorih. Večina dronov se je prav tako sposobna spretno izmikati oviram. Zaradi možnosti upravljanja z velike razdalje lahko uporabniki posnamejo zavidanja vredne fotografije iz ptičje perspektive.

Z večanjem povpraševanja po dronih pa se seveda hkrati veča število proizvajalcev, ki si želijo najti svoj prostor pod soncem.

Tekmovanja se ne odvijajo le med podjetji, pač pa tudi med uporabniki. Ti si prizadevajo ustvariti posnetke, vredne nagrade. Najdete jih lahko na različnih spletnih straneh, kot sta SkyPixel, ki deluje v sodelovanju s podjetjem DJI, in Dronestagram. Prepričani smo, da boste v galeriji našli nekaj fotografij, ob kateri ne boste mogli ostati ravnodušni.

Galerija – Fotografije, posnete z dronom

Dodatne Informacije

Več informacij:
dronestagr.am
skypixel.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!