fbpx

Ozzio Newood: klubska mizica, ki postane jedilna miza za 10!

Klubska mizica Ozzio Newood

Imate majhno stanovanje in nimate prostora za jedilno in še klubsko mizico? Nič ne de. Ozzio Newood je oboje. Klubska mizica in jedilna miza za šest, osem ali deset oseb. Ker ima njen mehanizem plinske blažilnike, je preobrazba najlažja stvar na tem svetu.

Mize, ki jim lahko spreminjamo namembnost, niso nič novega, toda Ozzio Newood gre s svojim domišljenim mehanizmom korak dlje.

Mizica razgrni se.
Mizica razgrni se.

V osnovi je Ozzio Newood klubska mizica srednje velikosti (v širino meri 76, v dolžino 126 in v višino 23 centimetrov), če pa čutimo potrebo, da potrebujem večjo odlagalno površino, lahko mizico v nekaj potezah raztegnemo do dolžine, primerne za 10 ljudi, lahko pa jo povečamo zgolj do te mere, da gosti šest ali osem oseb (76 x 181/126/236/ x 80).

PREBERITE ŠE: Mousarris: klubska mizica z ukrivljenim mestom po vzoru filma Izvor


Konstrukcija mize je kovinska, odlagalna površina pa iz oreha oz. hrasta. Za mizo Ozzio Newood je treba odšteti 2550 evrov.

Galerija – miz(ic)a Ozzio Newood:

Dodatne Informacije

Več informacij:
ozzio.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.