fbpx

Pametni telefon, ura in slušalke – kaj vaši dnevni spremljevalci povedo o vas?!

Foto: Samsung
Oglasno sporočiloSamsung

V svetu povezanih naprav, prav vaša izbira pametnega telefona, ure in slušalk okolici sporoča več kot si lahko mislite.

V današnjem času posamezniki ogromno časa posvečamo digitalnim napravam, ki kakopak naše življenje bogatijo s koristnimi lastnostmi. Prav izbira pametnega telefona, slušalk in ure svetu sporoča določene atribute vaše osebnosti in tudi tehnološke ozaveščenosti. Hkrati pa ti izdelki vedno bolj poudarajo vaš življenjski slog, a ne nujno le z dizajnom.

In priznajmo si, da so skladnost in nemotena povezljivost ter oblikovna usklajenost razlog, da pri nakupu digitalnih pripomočkov pogledujemo proti znamkam, ki ponujajo izdelke v vseh segmentih. Torej odličen pametni telefon, pametno uro in slušalke.

Foto: Samsung

Vaša izbira pa govori predvsem o tem, da znate izkoriščati vse prenosti ekosistema in vaše naprave uporabljate kot napredni uporabniki. To pomeni predvsem, da je ravnanje s povezanimi napravami praktično avtomatično in vas ne obremenjuje. Kar zagotavlja prav Samsung s svojim ekosistemom naprav.

Samsungov ekosistem naprav je največji v industriji in ponuja izjemen nabor izdelkov, ki se povezujejo na prav poseben in izjemno sofisticiran način. Samsung se je namreč zavezal zagotavljanju zmogljivih povezanih izkušenj med svojimi izdelki in vam tako pomaga lajšati vaš vsakdanj. Če želite denimo med gledanjem filma s slušalkami Galaxy Buds2 preklopiti s pametnega telefona na tablični računalnik, lahko to storite, ne da bi morali ročno spremeniti povezavo Bluetooth. Če prejmete klic, medtem ko gledate YouTube na tabličnem računalniku Galaxy, bo vaš Galaxy Buds Pro samodejno preklopil na vaš pametni telefon. Seveda vam bo na pomoč priskočila tudi pametna ura Galaxy Watch4, s katero boste lahko zagnali vašo najljubšo glasbeno knjižnico. A povezljivost naprav se s tem še ne zaključi. Samsung zagotavlja izkušnjo kontinuitete, kar pomeni, da lahko uporabo aplikacij preklapljate med napravami, ne da bi morali aplikacije na drugi napravi znova zagnati od začetka. To na primer pomaga, ko nakupujete s tabličnim računalnikom in želite za plačilo preklopiti na pametni telefon Galaxy S22 serije. Če odprete »Nedavne aplikacije« v spodnjem levem kotu vašega pametnega telefona, boste videli nedavno uporabljene aplikacije in brez težav zaključili vaš spletni nakup!

Foto: Samsung

Vaši dnevni spremljvaci drugim sporočajo, da znate izbrati prave naprave za vaš življenski slog in cenite povezljivost ekosistema ter tudi vizualno usklajenost izdelkov, ki prihajajo iz iste družine – torej ekosistema Galaxy.

Idealna družba: družina telefonov S22 serije, Galaxy Watch4 in Galaxy Buds2

Pametni telefoni Galaxy S22 serije navdušujejo z odlično nočno fotografijo ter sistemom kamer, ki je prav pri vseh telefonih odličen in podport z izjemno spodobnim procesiranjem, ki omogoča različne načine rabe kamer. Med drugim vam lahko kamera med snemanjem sledi, kar je izjemno koristno za vse, ki vsake toliko ustvarite kakšen video. Tem poudarjenim lastnostim se pridružujejo še najsodobneši procesor, veliko delovnega spomina in zmogljiva baterija. Samsung je pri tej seriji poskrbel za odlične zaslone, ki so pregovorno med najboljšimi in se ponašajo z odlično svetilnostjo. Seveda se vse skupaj dopolnjuje z brezhibnim slogom in brezčasnim minimalističnim dizajnom, ki ga dopolnjujejo vedno modne barve.

Foto: Samsung

Ko pogledate Galaxy Watch 4 se boste takoj zaljubili, saj z oblikovanjem takoj prepriča, tako kot pametni telefoni pa izgleda prestižno in kakovostno. Ena večjih novosti pri Galaxy Watch4 je inovativni senzor BioActive, ki spremlja vaše zdravje na treh področjih. Torej meri srčni utrip, električni srčni utrip ter analizira telesno sestavo ter tako daje vpogled v bazalno presnovo in delež vode ter maščobe v telesu. Seveda vas bo nova ura Galaxy Watch4 lahko spremljala tudi med spanjem in tako z zanimivo natačnostjo preučila kakovost spanja. Poudariti je potrebno, da je Galaxy Watch4 res sodobna tudi po zaslugi novega operacijskega sistema Wear OS Powered by Samsung, ki ga je Samsung razvil v sodelovanju z Googlom.

Foto: Samsung

Galaxy Buds2 niso le lepe in zanimivo oblikovane ter super barvnih možnosti, kar poskrbi za radovene poglede. So tudi izjemno pametne. Funkcija Auto Switch dovoljuje pametnim slušalkam Galaxy Buds2 izmenjavo zvoka s pametno uro ali mobilnim telefonom. Seveda na njih sprejemate klice, a vas bodo drugi slišali kot da ste v studiju. Namreč, kar trije mikrofoni in vgrajena enota za prepoznavanje glasu vam pomagajo pri opravljanju jasnejših klicev. Sistem filtrira nezaželene zvoke in jih izločuje. Hkrati pa obstaja funkcija aktivno izničevanje zvoka, ki lahko hrup iz ozadja zniža za do 98 %. Tako boste lahko v miru uživali v svetu svoje glasbe, iger, zvočnih knjig in svojih najljubših podkastov.

Naprave Samsung v ekosistemu Galaxy predstavljajo izbiro za tiste, ki cenijo sodoben dizajn, ki poudarja njihov življenjski slog, hrati pa cenijo nove tehnologije, ki življenja ne komplicirajo, temveč mu dajejo novo dimenzijo. Zato izbira le-teh pove o vas predvsem to, da točno veste kaj hočete. 

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!