fbpx

Papafigo resort: kamp z luksuznim glampingom in udobnimi mobilnimi hišicami, ki slovi tudi po zasebnem wellnesu

Foto: Booking.com

Vam mraz ni po godu in že iščete nastanitve, kjer boste preživeli naslednje poletne počitnice? Kamp Papafigo v Vodnjanu vas bo navdušil s široko paleto možnosti in zasebnim wellnesom.

Kamp Papafigo je majhen ampak moderen kamp, ki lahko namesti do 60 oseb. Nahaja se na robu vasice Salvela, nekaj kilometrov od morja. Gostje svoja vozila pustijo na velikem varovanem parkirišču, tako po cesticah kampa ni prometa in vozil, zato lahko uživate v popolnem miru. Osrednji del kampa je sodoben kompleks, v katerem najdete skupno kuhinjo, jedilnico in plavalni bazen.

V sklopu kampa so poleg parcel za kampiranje na voljo tudi družinske mobilne hišice in glamping šotori. Luksuzni glamping šotori umeščeni med nasade oljk imajo s terase čudovite razglede na Jadransko morje in Nacionalni park Brijuni. Vsak lahko namesti do šest oseb, ki imajo na voljo tri spalnice, dnevni prostor in kopalnico.

Gostom Papafigo resorta je na voljo wellness, ki vključuje finsko in turško savno, pa tudi jacuzzi. Na voljo vam je tudi široka paleta masaž. Kamp se lahko pohvali tudi z okusno restavracijo, ki nudi istrske jedi in odlična vina, z restavracije pa se odpira čudovit pogled na morje in slovite Brijune. Tudi otrokom je v parku na voljo veliko dejavnosti, poleg bazena tudi otroško igrišče in igralnica, v kateri se nahaja tudi multimedijska soba z igralnimi konzolami.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!