Park Wine Stars: festival za ljubitelje primorskih vrhunskih vin, kulinarike in zabave

Zadnjič posodobljeno: :

Burja, ki je v teh dneh spet pokazala svojo moč, v Hitov hotel Park 10. februarja prinaša najboljše, kar se skriva v primorskih vinskih kleteh. V Parkovi restavraciji Tiffany bodo namreč gostili že tretji vinski festival, ki pod eno streho združuje najbolj primorske vinarje – prave Parkove vinske zvezde (Park Wine Stars), ki se bodo gostom predstavili z izborom vrhunskih vin.

Pomembne Informacije
Kdaj?

Kje?

Restavracija Tiffany, Park, Casinò & Hotel, Nova Gorica

Organizator

Park, Casinò & Hotel

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

v predprodaji 25 €, na dan dogodka 30 € ali 840 točk Privilege

V restavraciji Tiffany hotela Park v Novi Gorici bo kar 29 vinarjev in vinskih hiš predstavljajo štiri primorske vinorodne okoliše (Brda, Kras, Vipavsko dolino in Slovensko Istro) in gostom ponudilo v pokušino izbore svojih vinskih pridelkov. Vsak vinar bo namreč predstavil po tri vina. Zanimive bodo degustacije značilnih sort za posamezne vinske okoliše, recimo briške rebule, vipavskega zelena in pinele, istrske malvazije in kraškega terana, hkrati pa tudi odličnih penin, drugih posebnosti ter prepoznavnih belih in rdečih vrst.

PREBERITE ŠE: Kurentovanje 2017: na Ptuju bo spet veselo

Vabljeni na Park Wine Stars, kjer se bo dobro pilo in jedlo!
Vabljeni na Park Wine Stars, kjer se bo dobro pilo in jedlo!

Hkrati bo pravo vzporednico z vinsko zgodbo kreiralo tudi pet vrhunskih kuharjev, ki bodo gostom omogočili doživetje tega, kar v svetu sommelierstva velja za vrhunec gastronomije – tisto pravo spajanje vina in hrane, ki gostu ponudi neko novo, čisto tretjo dimenzijo okusa in občutkov pri uživanju. Za to priložnost pa bo Marino Furlan odprl vrata svoje kuhinje, restavracije Tiffany, in vanjo povabil sodelavce in prijatelje, odlične Hitove chefe kuhinj: Matjaža Šinigoja, Daliborja Janačkovića, Erika Gomezela in Alena Perneka.
Piko na i bo dogodku dala glasbena poslastica – glasbeniki Musique Butique in plesalke Les Sorcieres Sucress.

Dodatne Informacije

Več informacij:
thecasinopark.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Hladni čaj ali cold brewed čaj: idealni čaj za vroče poletje