fbpx

Parni valjak v Mariboru

Uhvati ritam, Sve još miriše na nju, Čitaj mi sa usana, Godine prolaze, Vrijeme ljubavi, U prolazu, Jesen u meni, Kada me dotakne, Sjaj u očima, Gledam je dok spava, Moja je pjesma lagana, Prokleta nedjelja je zgolj nekaj največjih uspešnic skupine, ki je zaznamovala glasbeno zgodovino osemdesetih na območju ...

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Dvorana Tabor, Koresova ulica 7, Maribor
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
25 evrov.

Uhvati ritam, Sve još miriše na nju, Čitaj mi sa usana, Godine prolaze, Vrijeme ljubavi, U prolazu, Jesen u meni, Kada me dotakne, Sjaj u očima, Gledam je dok spava, Moja je pjesma lagana, Prokleta nedjelja je zgolj nekaj največjih uspešnic skupine, ki je zaznamovala glasbeno zgodovino osemdesetih na območju naše nekdanje skupne domovine Jugoslavije. Po štirih letih mirovanja se skupina ponovno vrača. Njeni člani so se odločili, da kariero nadaljujejo in so se vrnili v velikem slogu. Nedavni, čustveno nabiti koncert v zagrebški Areni je privabil več kot dvajset tisoč oboževalcev. Prav zanimivi in nostalgije polni bodo tudi koncerti na manjši turneji po Sloveniji. Šestnajst studijskih albumov, šest koncertnih albumov in šest koncertnih kompilacij so zasedbi prinesli poseben status v glasbeni zgodovini. Številne uspešnice, katerih avtor je soustanovitelj in kitarist skupine Husein Hasanefendić – Husa so preživele različne časovne okvire.

Naslednje
Parni valjak

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.