Paul Mason: najmodnejši Božiček na svetu

Paul Mason je najbolj modni Božiček na svetu

Spoznajte Paula Masona, najmodnejšega Božička na svetu! Če ga boste iskali po slovenskih blagovnicah, vas moramo razočarati, saj Paul Mason, ki je model že 30 let, prihaja iz Kanade. Videti je kot mlajša, predvsem pa precej vitkejša različica Božička, kot ga poznamo iz reklam, filmov, s plakatov, prireditev in iz blagovnic.

Paul Mason je gotovo najmodnejši Božiček na svetu. Najdete ga v nakupovalnem centru Yorkdale Mall v kanadskem Torontu, ki za vsakega selfija, ki ga z njim posnamejo obiskovalci in le-tega objavijo na družbenih omrežjih, opremljenega s hashtagom #YorkdaleFashionSant, podarijo en dolar fundaciji SickKids Fundation.

PREBERITE ŠE: Kako popraviti pikajoč pulover, da bo sanjsko mehak?

Paul Mason je Božiček kot ga še ne poznate.
Paul Mason je Božiček kot ga še ne poznate.

”Gre za sodobno različico klasičnih fotografij z Božičkom,” je za Yorkdale dejal Mason. In kaj si o njem mislijo otroci? Kot pravi, se otrok izogiba, da ga ne zamešajo s tradicionalnim Božičkom, njegov fokus so tako odrasli.

Dodatne Informacije

Več informacij:
yorkdale.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Kangol x H&M feat Mabel: nova kolekcija ulične mode za generacijo, ki ustvarja trende