Pazi! To je med poljubljanjem absolutno prepovedano!

Se ti je že zgodilo tole, oziroma nekaj od spodaj navedenega?! Si doživel ali doživela, da je to počel med poljubljanjem? Potem uporabi ta članek za svoje orožje. Sporoči mu (ji)! Tole ne počni več!

Poljubljanje je ena najlepših oblik izkazovanja naklonjenosti. A se mnogi ne zavedajo, da so določene stvari pri poljubljanju absolutno prepovedane. Oziorma, da se jih je potrebno za dober poljub izogibati. Tudi zato smo izpostavili samo nekatere. Torej tiste, ki so najbolj očitne!

Ne pij preveč alkohola

Ne pij preveč alkohola
Ne pij preveč alkohola
Alkohol te morda sprosti in pomaga pri morebitni tremi, vendar razmisli, koliko želiš piti pred poljubljanjem – še posebej, če se bosta s to osebo poljubljala prvič. Alkohol znižuje inhibicijo, ki je v mnogih primerih smiselna, poleg tega lahko v ustih pusti neprijeten priokus.

Ne odtavaj z mislimi

Velikokrat se nam lahko zgodi, da nismo čisto pri stvari. Če vam misli tavajo na druge obveznosti, ki jih imate. Se takoj nehajte poljubljati.

Ne razmišljaj in ne načrtuj

Poljubljanje je umetnost! Foto: John Schnobrich
Poljubljanje je umetnost! Foto: John Schnobrich
Velikokrat se zgodi, da med poljubljanjem razmišljamo o naslednjem koraku – namesto, da bi se prepustili toku dogodkov. Torej – prepustite se!

Ne imeti odprtih oči

Veste kaj mislimo!
Veste kaj mislimo!
Ni bolj bizarne reči, kot če nekdo med poljubljanjem bulji vate! S tem se enostavno moraš strinjati! Zaprte oči omogočajo, da stvari doživljamo bolj intenzivno z drugimi čutili.

Oponašaj partnerja

Tisti, ki se zares dobro poljubljajo poskušajo razumeti, kaj paše njegovemu partnerju. In tako opazujejo, kako se poljublja partner. Z oponašanjem stvari, ki jih počne nekdo drug… lahko razvijemo odlično igro. In tako spoznavamo svojega partnerja.

Ne ostani le pri ustih

Ne ostani le pri ustih!
Ne ostani le pri ustih!
Usta so odlična erogena cona kjer lahko začnete s poljubljanjem. A jih je še mnogo in usta lahko kaj hitro postanejo dolgočasna. Tudi zato odkrivajte ušesa, vrat, čelo,… oči … in še marsikaj drugega.

Preveč jezika

Jezik je osnovno orodje. In ne orožje. Preveč jezika – pregloboko – je lahko izjemno odbijajoče. Jezik je lahko vaš bič … ne palica. No, … ne gremo tja… Ampak nam je jasno, kaj smo s tem mislili.

hej … poljubljanje je …

Dejstvo je, da je poljubljanje lahko predigra in uvod v nekaj več. Ampak le če je situacija primerna. Torej ne pričakujte avtomatično od strastnega poljubljanja tudi …. ________ .

Vračajte

Se vam je že zgodilo, da se vam je zdelo, da vse počnete sami. Poljubljanje je igra dajanja in vračanja.

Se vam zdi, da veste o poljubljanju veliko. Potem to delite s komentarjem na Facebook!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!