fbpx

Petrol in mBills sta združila moči in posodobila plačevanje na bencinskih servisih

Petrol in mBills sta združila moči.

Digitalne oziroma mobilne denarnice tudi pri nas postajajo vedno bolj priljubljene. Ena izmed platform za mobilno plačevanje, ki se neustavljivo širi po Sloveniji, je mBills, ki je svojega najnovejšega partnerja našla v naftni družbi Petrol. Zdaj bo plačevanje na Petrolovih bencinskih servisih še preprostejše in hitrejše.

mBills je platforma za mobilno plačevanje, ki uporabnikom omogoča plačevanje blagajniških računov, mesečnih položnic, nakupovanje prek spleta, nakazovanje denarja in še kaj. Od zdaj bo aplikacijo mBills mogoče uporabljati tudi na Petrolovih bencinskih servisih, kjer bo omogočeno plačilo nakupov, vračilo denarja v mBills denarnico ali celo izplačilo denarja iz mBills denarnice v obliki gotovine. Uporaba je preprosta in povsem varna, saj za vsemi transakcijami stoji zahtevno kodiranje, ki preprečuje nepooblaščen pogled v transakcijo ali spreminjanje transakcije. Podatki niso nikoli hranjeni v mobilnem telefonu, ampak na strežniku, do katerega nepooblaščene osebe nimajo dostopa.

Petrol in mBills sta združila moči in posodobila plačevanje na bencinskih servisih.
Petrol in mBills sta združila moči in posodobila plačevanje na bencinskih servisih.

Z vstopom Petrola v to partnersko zvezo lahko pričakujem še večjo širitev sistema mBills, s katerim lahko zdaj plačujemo v že lepem številu restavracij, trgovin in pri različnih ponudnikih storitev. Denarnice bodo tako kmalu postale preteklost, saj bomo imeli vse potrebno za plačevanje na pametnem mobilnem telefonu. Naslednjič se tako ne boste spraševali, kakšno denarnico bi si kupili, temveč se boste vprašali, kakšen ovitek za telefon denarnico, si boste omislili.

PREBERITE ŠE: TESLA POWERBANK: NAJLEPŠI PRENOSNI POLNILNIK ZA VAŠ TELEFON

Galerija slik: Petrol in mBills sta združila moči

Dodatne Informacije

Več informacij:
mbills.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!