Pharrell x adidas NMD HU Pastel Pack: superge, ki si jih bo želel vsak adidasov oboževalec

Pharrella Williams in športni velikan adidas nadaljujeta svoje plodovito sodelovanje! Tako sta napovedala novo različico linije športnih copat Pharrell x adidas NMD HU Pastel Pack, ki prihajajo v živahnih novih barvnih odtenkih.

Kot poročajo na JustFreshKicks bo nova serija Pharrell x adidas NMD HU Pastel Pack vključevala čevlje v modri, oranžni, zeleni in roza barvi. Podobno kot prejšnji modeli bodo tudi tukaj superge vezene s krepkim napisom UNLUNTU, kar pomeni “človeštvo”. Krasile jih bodo še tehnologiji Primeknit in Boost, pena EVA in celo podplat iz gume OG. Na splošno odlična kolekcija, ki si jo bodo verjetno želeli številni oboževalci znamke s tremi črtami.

Pharrell x adidas NMD HU Pastel Pack

Za zdaj točen datum izdaje superg še ni znan, pričakuje se, da jih vidimo že to jesen ali zimo. Pa cena? Če sklepamo po predhodnih podobnih sodelovanjih, jih bomo v izbranih trgovinah in na adidas.com lahko kupili za okoli 250 evrov. Superge za zbirko, torej.

Dodatne Informacije

adidas.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
“Grde” superge so preteklost: najbolj modne superge za jesen 2020 so elegantne in ženstvene