Philippe Starck SPHERE: nova kolekcija očal za pomlad 2020 z revolucionarno zasnovo

Philippe Starck SPHERE

Francoski oblikovalec Philippe Starck je predstavil kolekcijo očal za pomlad 2020. Kolekcijo so poimenovali SPHERE, navdih zanjo pa so našli v neskončni inteligenci narave. Z novo zasnovo je popravil eno izmed najbolj nadležnih stvari, ki jo zelo dobro poznamo vsi, ki nosimo očala: odpravil je vijake in zvare, kar pomeni, da lahko ročaje očal obračamo prosto v katerokoli smer.

“Sfera je najčistejša in najbolj trdna struktura v živem svetu, ki uteleša popolnost narave. Minimalistična perfekcija, izvorna lepota,” pravi Starck.

Spomladansko kolekcijo SPHERE oblikovalca Philippa Starcka odlikujejo ultra lahki okvirji, brez vijakov, s spojem iz titana. To omogoča edinstveno večsmerno svobodo gibanja. Kolekcija Biotech Paris ponuja izvirno paleto ultra lahkih okvirjev iz titana in brizgane okvirje, izdelane s pomočjo visokotehnološkega polimera gravity evo®.

Na voljo je 5 okvirjev za korekcijska in sončna očala, ki zajemajo različne oblike: od ikonične štirikotne do bolj vintage oblike. Vsak model iz kolekcije SPHERE pa je varno spravljen v ekskluzivni torbici, narejeni iz ekološko prijaznih materialov (kar 50 odstotkov iz jabolčnih vlaken).

Galerija: Philippe Starck SPHERE

Dodatne Informacije

Več informacij:
starck.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Geekovski fotelj narejen po inspiraciji filmske sage Vojna zvezd