fbpx

Philippe Starck SPHERE: nova kolekcija očal za pomlad 2020 z revolucionarno zasnovo

Philippe Starck SPHERE

Francoski oblikovalec Philippe Starck je predstavil kolekcijo očal za pomlad 2020. Kolekcijo so poimenovali SPHERE, navdih zanjo pa so našli v neskončni inteligenci narave. Z novo zasnovo je popravil eno izmed najbolj nadležnih stvari, ki jo zelo dobro poznamo vsi, ki nosimo očala: odpravil je vijake in zvare, kar pomeni, da lahko ročaje očal obračamo prosto v katerokoli smer.

“Sfera je najčistejša in najbolj trdna struktura v živem svetu, ki uteleša popolnost narave. Minimalistična perfekcija, izvorna lepota,” pravi Starck.

Spomladansko kolekcijo SPHERE oblikovalca Philippa Starcka odlikujejo ultra lahki okvirji, brez vijakov, s spojem iz titana. To omogoča edinstveno večsmerno svobodo gibanja. Kolekcija Biotech Paris ponuja izvirno paleto ultra lahkih okvirjev iz titana in brizgane okvirje, izdelane s pomočjo visokotehnološkega polimera gravity evo®.

Na voljo je 5 okvirjev za korekcijska in sončna očala, ki zajemajo različne oblike: od ikonične štirikotne do bolj vintage oblike. Vsak model iz kolekcije SPHERE pa je varno spravljen v ekskluzivni torbici, narejeni iz ekološko prijaznih materialov (kar 50 odstotkov iz jabolčnih vlaken).

Galerija: Philippe Starck SPHERE

Dodatne Informacije

Več informacij:
starck.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.