Philips Sonicare DiamondClean: zobna ščetka, ki vlada vsem zobnim ščetkam

Philipsova električna zobna ščetka Sonicare DiamondClean

Philipsova električna zobna ščetka Sonicare DiamondClean je iPhone med zobnimi ščetkami. Vse se trudijo in želijo biti kot ona, a nobeni zares ne uspe. Krasita jo edinstvena sonična tehnologija, ki ji na svetu ni para, in dizajn, ki navdušuje v vsakem pogledu. Zato bi jo raje postavili sredi dnevne sobe na mesto vaze kot pa v omarico ali na poličko v kopalnici. A še bolj kot to navdušuje dejstvo, da boste imeli ob umivanju z njo prvič zares občutek, da ste si temeljito umili zobe.

Ne ličila, ne obleke, zdrav in bleščeč nasmeh je naš najlepši stilski izraz. Vse pa se začne pri umivanju zob in kakovostnih pripomočkih. Verjetno ste v življenju zamenjali že nešteto zobnih ščetk, a ko boste enkrat v roke dobili Philipsovo električno zobno ščetko Sonicare DiamondClean, drugih ne boste več niti oplazili s pogledom. In če bi se zobje in zobne ščetke lahko poročali, bi bili Philips Sonicare DiamondClean in zobje popoln par. S svojo sonično tehnologijo z 31 tisoč vibracijami na minuto, ki zobe in dlesni sčisti nežno, a istočasno učinkovito, skrbi za zobe kot mama za svojega otroka, njena pomoč pa je dokazano učinkovita.

Philipsova električna zobna ščetka Sonicare DiamondClean je umetnica čiščenja zob, tudi sama pa je prava mala umetnina.
Philipsova električna zobna ščetka Sonicare DiamondClean je umetnica čiščenja zob, tudi sama pa je prava mala umetnina.

Na voljo je v štirih barvnih različicah – v klasični beli, elegantni črni, nežni roza in vijoličasti s karakterjem – in s tem omogoča, da tudi pri ščetkanju izrazimo svoj stil.

PREBERITE ŠE: Si znaš pravilno umiti zobe? Ščetkaj se s sonično tehnologijo!


Kakovost Philipsove električne zobne ščetke Sonicare DiamondClean so prepoznali številni, in to ne le s strogo zdravstvenega vidika, za svoj dizajn je ščetka namreč prejela tudi dve prestižni oblikovalski nagradni Red dot. A tu hvalospeva na račun te električne zobne ščetke še ne moremo nehati peti. Prilagojena je sodobnemu življenjskemu slogu in jo dobite v paru s priročno zaščitno potovalno torbico, ki je obenem polnilec. Polnimo jo lahko celo prek USB-priključka, njena baterija pa zagotavlja približno tri tedne avtonomije. Philips Sonicare DiamondClean je vse in še več za vaše zobe.

Dodatne Informacije

Več informacij:
philips.si/sonicare/izkusnja

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Kintsugi – starodavni japonski trend notranje opreme postaja pravi hit