fbpx

Phos The Boutique: prostor pod soncem, kjer počitnikujejo grški bogovi

Foto: booking.com

Prečudoviti Santorini nudi vse, kar za brezskrben oddih potrebujete - morje, sonce in razkošne nastanitve. Phos The Boutique je ena takšnih.

S teras prostornih suit in vil Phos The Boutique hotela se raztezajo veličastni pogledi na umirjeno pokrajino in obalo Caldere. Hotel je opremljen z mislijo na sodobnega popotnika, z duhom po tradiciji kikladskih otokov. Bele stene so le kulisa luksuzni opremi, ki zagotavlja edinstveno dimenzijo bivanja. Na terasi s prekrasnim razgledom pa vas pričaka zaseben pravilni bazen, ki se nadaljuje v modro Egejsko morje.

Phos The Boutique je zakladnica razkošnih sob in vil. Prestižne suite se lahko pohvalijo z zasebnimi prelivnimi bazeni in umetninami lokalnih umetnikov, ki dodajo bivanju poseben šarm. V hotelu so Suite namenjene tudi mladoporočencem, le tem pa obljubljajo nepozabne medene tedne.

Elitne vile

Poleg omenjenih suit lahko izbirate tudi med dvema vrstama vil, elitnimi vilami in eklektičnimi vilami. Slednje so velike kar 115 m2, poleg ogrevanega prelivnega bazena, pa jih navdihujeta bližnje blesketajoče se morje in veličastni vulkan.

Počitnice na Santoriniju niso popolne, brez okusne kulinarične dogodivščine, ki prebudi vaše brbončice. Gurmani bodo v Phos The Boutique prišli na svoj račun. Najvišje usposobljena kulinarična ekipa mojstrov je ustvarila zanimivo fuzijo tradicionalne grške kuhinje, ki se slika skozi sodobne jedi na lično oblikovanih krožnikih. Odlično hrano velja poplakniti s katerim izmed hotelskih koktajlov in edinstvenih mešanic pijač, ki vas pričakajo v hotelskem baru.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!