fbpx

Pica: Kako pico spremeniti v drugo jed?

Pica je enostavno ena najboljših jedi na svetu. Za njeno pripravo ne potrebujemo veliko časa, potrebne sestavine pa najdemo v vsaki srednje dobro založeni trgovini. Da bo stvar še enostavnejša, preverimo 10 načinov kako, tudi brez testa, spremenimo dobesedno vsako jed v njeno veličanstvo, pico.

Pica, ti si nam vse! Z enostavnimi nasveti, kako v pico spremeniti dobesedno vsako jed, preobrazimo v oboževano sirnato poslastico testenine, jajčevce, sladki krompir, mafine, tortilje, juho, vaflje in še kaj!

1. Pica-testenine

Testenine (via damn delicious)
Testenine (via damn delicious)

testeninska pica obljublja sirnata nebesa!

2. Pica-kruh

Kruh (via just taste)
Kruh (via just taste)

Picin kruh je idealna izbira za zajtrk, kosilo in večerjo.

3. Pica-fritata

Fritata (via minimalist baker)
Fritata (via minimalist baker)

Za popoln brunch, ki ga bomo še dolgo pomnili, pripravimo picino fritato.

4. Pica-quesadilla

Quesadilla (via innocent delight)
Quesadilla (via innocent delight)

Picine quesadille nikoli ne razočarajo.

5. Pica-juha

Juha (via simply stacie)
Juha (via simply stacie)

Juha z okusom po pici? Prodano!

6. Pica-vaflji

Vaflji (via shutter bean)
Vaflji (via shutter bean)

Slani vaflji? Zakaj pa ne!

7. Pica-kvinoja

Kvinoja (via girl makes food)
Kvinoja (via girl makes food)

Zdrava kvinoja je najslajša, če diši po pici.

8. Pica-sladki krompir

Sladki krompir (via their on you)
Sladki krompir (via their on you)

Sladki krompir s pica dodatki se nam zdi vedno odlična ideja.

9. Pica-mafini

Mafini (via kirbie cravings)
Mafini (via kirbie cravings)

Picini mafini so zmagovalci vsake (otroške) zabave.

10. Pica-jajčevci

Jajčevci (via eat good 4 life)
Jajčevci (via eat good 4 life)

Jajčevci so najbolj slastni, skriti pod stopljeno mocarelo in naše najljubše pica dodatke…

Dodatne Informacije

Povzeto in prirejeno po:
www.buzzfeed.com

 

 

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!