Pisarniški stol Porsche 911: najbližje, kar boste prišli sedenju v Porscheju!

Pisarniški stol Porsche 911
Zadnjič posodobljeno: :

Pisarniški stol Porsche 911 je sveža pridobitev kolekcije Driver’s Selection, ki jo sestavljajo izdelki, narejeni iz različnih delov športnih vozil Porsche. Med njimi najdemo tudi stensko uro iz platišča pa knjižno polico iz spojlerja, zdaj pa lahko ljubezen do te prestižne nemške znamke avtomobilov in kultnega modela 911 izrazite tudi prek pisarniškega stola 4-way Plus.

Ljubitelji Porscheja, pozor! Porsche Design je obogatil svojo kolekcijo Driver’s Selection s pisarniškim stolom Porsche 911, ki je narejen iz sedeža Porscheja 911. Čeprav stane kar 6570 ameriških dolarjev, je to še vedno najcenejša možnost, če želite občutiti, kaj pomeni sedeti v Porscheju 911.

PREBERITE ŠE: Novi Porsche Boxster: manj je več, to je Porsche 718 Boxster


Stol Porsche 911 (4-way Plus) je predelana različica stola iz modela oz. modelov Porsche 911 Carrera GTS in GT3. Lahko ga elektronsko prilagajate in povsem ukrojite po lastnih željah. Odet je v usnja in alkantaro. V njem sicer ne boste dirkali, morda pa bo čas v pisarni z njim minil nekoliko hitreje.

Dodatne Informacije

Več informacij:
shop4.porsche.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Renault Mégane Conquest je izjemno seksi SUV kupe znamke Renault