Te nebeško mehke palačinke bodo ohranile svežino in jih lahko ješ tudi naslednji dan.
Skrivnost palačink, ki so mehke kot pena, ni toliko v načinu priprave kot enem triku, ki si ga boš takoj zapisal!
SKŁADNIKI:
- 200 g mąki
- 200 ml mleka
- 200 ml wody mineralnej
- 2 łyżki oleju
- 1 cukier waniliowy
- skórka cytrynowa
- szczypta soli
- 1 jajko
- 1 białko jajka
PRZYGOTOWANIE:
V mešalniku mešajte sestavine po tem vrstnem redu: zmešajte mleko I jajko, nato jima dodajte woda mineralna, cukier waniliowy, sól, limonino lupino, olej I mąka. Sestavine naj se dobro združijo.
Ločeno naredite čvrsti sneg iz beljaka. Žlico snega postopoma dodajajte v mešalnik z drugimi sestavinami, medtem ko se mešajo. Zaradi snega bodo palačinke mehke kot pena!
![Palačinke, mehke kot pena: trik, ki si ga boš zapisal](https://e7852c3a.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2019/04/shutterstock_735776650-e1556103103418-660x468.jpg)
Nadev za palačinke izberi po svoje okusu. Če nimaš idej, je spodaj nekaj slastnih receptov za pripravo najboljših palačink na svetu. Dober tek! 🙂
5. Puszyste naleśniki z jabłkami
4. 5 vrst palačink iz različnih delov sveta
3. Palačinke iz špinače in matche
2. Palačinke s kokosovo moko
1. Limonine palačinke z makovimi semeni in jagodnim prelivom