fbpx

Po poteh Melanie Trump: 5 slovenskih krajev posebnega pomena za Melanio

Melania Trump - slovenski kraji posebnega pomena

Spletni portal Travelers Today je predstavil pet slovenskih krajev posebnega pomena za Melanio Trump, ki se bo z možem Donaldom Trumpom kmalu preselila v Belo hišo. Katere lokacije so zaznamovale mladost Sevničanke, ki je Slovenijo zapustila pred 15 leti, razkrivamo v nadaljevanju.

Sevničanka Melania Trump, rojena Melanija Knavs, je z zmago soproga Donalda Trumpa na ameriških predsedniških volitvah postala bodoča prva dama ZDA. Ob tej priložnosti pa so pri spletnem portalu Travelers Today pripravili seznam krajev v Sloveniji, ki so posebnega pomena za ženo že 45. ameriškega predsednika.

Melania Trump se januarja seli v Belo hišo.
Melania Trump se januarja seli v Belo hišo.

Na popotniškem portalu so Ljubljano, kamor je Melania prišla sredi osemdesetih (tu je končala srednjo šolo za oblikovanje in fotografijo, po tem pa se vpisala na študij arhitekture) in se po njej prevažala na modri vespi, opisali kot zaspano, sivo mesto, ki se je prelevilo v živahno prestolnico, polno turistov.

PREBERITE ŠE: Prva dama Melania Trump: 15 dejstev, ki jih o njej še ne veste


Če želite podoživeti del njene mladosti v rodni Sloveniji, Travelers Today predlaga, da obiščete naslednje kraje. Sevnice, kjer je odraščala, portal ni omenil.

[Galerija] Po poteh Melanie Trump: 5 slovenskih krajev posebnega pomena za Melanio

[Galerija] Melani Trump skozi čas:

Dodatne Informacije

Več informacij:
travelerstoday.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!