Počitniška hiška Gabrijel: najverjetneje najbolj romantična nastanitev na Bledu

Počitniška hiška Gabrijel vas bo že na prvi pogled očarala s svojo prikupnostjo in izvirnostjo. In upamo si trditi, da gre za eno najbolj romantičnih nastanitev na Bledu!

Počitniška hiška Gabrijel se nahaja na mirni lokaciji na Bledu, obdana je z vrtom in pašniki, kjer se pasejo konji in manjše govedo. Potok Jezernica, ki teče mimo hiške, ustvarja prijeten zvok, le 150 metrov stran pa vas čaka naravno kopališče, od katerega vas bo odpeljala potka skozi gozd. Zaradi idealne lokacije boste lahko v zelo kratkem času obiskali bližnje turistične znamenitosti, kot so Pokljuka, Straža, Osojnica, Vintgar Gorge, Bohinj, Julijske Alpe, Kranjska Gora, itd.

Počitniška hiška Gabrijel (Foto: Booking.com)
Počitniška hiška Gabrijel (Foto: Booking.com)
Počitniška hiška Gabrijel (Foto: Booking.com)
Počitniška hiška Gabrijel (Foto: Booking.com)

Romantična lesena hiška, ki meri 35 kvadratnih metrov in lahko sprejme do štiri ljudi, je opremljena z ročno izdelanim pohištvom z rustikalnim pridihom. Kuhinja je dovolj prostorna, da si boste lahko pripravili čaj ali kavo, s katerima se boste lahko sprostili na prijetni terasi. Na voljo je zasebna kopalnica, v hiški pa sta velika zakonska postelja in pograd. Ker pa fotografije povedo več kot tisoč besed, vam predlagamo, da kar takoj skočite v našo galerijo in preverite, kdaj si jo lahko rezervirate!

Kot zanimivost naj dodamo, da je bila leta 2018 to najbolj zaželena slovenska nastanitev na Airbnbju!

Dodatne Informacije

Rezervacija:
booking.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!