Polar Ignite: športna ura, ki nadomešča osebnega trenerja

Polar Ignite: športna ura, ki nadomešča osebnega trenerja

Vas skrbi, da boste zaradi pretirane vadbe sčasoma postali kronično utrujeni? Če boste sledili navodilom športne ure Polar Ignite, se vam to nikakor ne bi smelo zgoditi.

Vodoodporna športna ura Polar Ignite deluje po navodilih digitalnega osebnega trenerja Polar Ignite FitSpark. Ta na podlagi podatkov, ki jih zbere med vašim spanjem in časom okrevanja, predlaga, katere vaje vključiti v naslednji trening. Na ta način poskrbi, da ostanete v formi, hkrati pa se izognete izgorelosti.

Po zaslugi naprave, ki podpira preko 100 različnih športov, ne boste izvedeli le, koliko kalorij ste potrošili med vadbo, pač pa še celo vrsto drugih podrobnosti. Naprava bo tako denimo med plavanjem v bazenu pod drobnogled vzela vaš plavalni slog, med tekom pa sledila ritmu nog.

o opravljenem treningu si boste preko aplikacije Polar Flow lahko ogledali izčrpno analizo, ki vam bo v prihodnosti pomagala do boljših rezultatov.

Ura deluje v navezi z mobilno aplikacijo.
Ura deluje v navezi z mobilno aplikacijo.

Naprava, ki jo je mogoče upravljati preko zaslona na dotik, bo hkrati izmerila vašo maksimalno aerobno kapaciteto (VO2 max), ki izraža porabo kisika v telesu. Del ure sta tudi navigacija s sistemom GPS in senzor srčnega utripa Precision Prime, ki so ga razvili pri Polarju.

Cena športne ure Polar Ignite, ki je na voljo v črno-srebrni, črno-beli in črno-rumeni barvni različici, znaša 230 dolarjev, kar je preračunano približno 200 evrov.

Izbirate lahko med tremi različicami.
Izbirate lahko med tremi različicami.

Dodatne Informacije

Več informacij:
polar.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Huawei Watch GT 2 Pro: korak višje